Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Koekjes bakken, blokjes voetbal en Speeltuin Geenhoven! Week 41 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 41!

 

Maandag 10 oktober
Een nieuwe week is weer van start gegaan en dat betekend ook weer een nieuwe week bij Sportstuif! We zijn deze week gestart met een creatieve activiteit. Vandaag was The Handmates er weer en dat betekend één ding, lekker knutselen! Vandaag hebben de kinderen poppenhuisje beschilderd en daarbij hebben ze ook echte poppetjes in de huisjes gemaakt. Er zijn weer hele mooi creaties gemaakt van glitterhuisjes tot dierenhuisjes. Met de kinderen die vandaag niet zo’n zin hadden om te knutselen, maar liever buiten op het veld speelden, hebben we Annemaria Koekoek gespeeld.

   

 

Dinsdag  11 oktober

Vandaag was het een mooie dag met een lekker zonnetje, dat betekend lekker buiten spelen! Maar voordat we naar buiten konden, moest er eerst een verjaardag gevierd worden. Bij een verjaardag hoort natúúrlijk de feestmuts op. Eerst werd de jarige hard toegezongen worden met een leuk verjaardagsliedje, daarna kregen alle kindjes een lekkere traktatie en kreeg je jarige Job een cadeautje uit de verjaardag doos. Eenmaal buiten hebben we de groep in tweeën gesplitst. De ene groep is begonnen met slingertikkertje. De andere groep is begonnen met een potje voetbal, wanneer je team scoorde mocht je blijven staan, verloor je team? Dan mocht je even naast de kant gaan staan en mocht het andere team erin. Halverwege hebben de groepen gewisseld van activiteit. Ondertussen werden de eerste kinderen alweer opgehaald door papa of mama.

   

 

Woensdag 12 oktober
Vandaag hadden we een kleiner groepje kinderen. Als we een kleiner groepje kinderen hebben gaan we regelmatig ergens naartoe, zo ook vandaag. De kinderen mochten deze keer kiezen waar ze graag naar toe wilden, ze hebben gekozen voor Speeltuin Geenhoven. Voordat we hier naartoe gingen, hebben we eerst met elkaar geluncht. Speeltuin Geenhoven bevind zich dicht bij de BSO, dus zijn we lekker te voet gegaan. De kinderen hebben zich hier goed vermaakt, ze zijn de hele tijd druk bezig geweest. Aan het einde van de middag zijn we rustig weer terug naar Sportstuif gelopen, waar de kinderen nog even vrij konden spelen en al snel werden opgehaald.

 

Donderdag 13 oktober
Het is alweer donderdag, dat betekend de voorlaatste dag voor het weekend. Op donderdag mogen we altijd veel kinderen verwelkom bij Sportstuif, zo dus ook weer vandaag. Een grote groep, beteken dus ook veel vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Ook vandaag stonden er weer twee leuke activiteiten op de planning. Blokjes voetbal en supertikkertje. Bij blokjesvoetbal speelden we vandaag in teams, dus gaat het blokje van je team om? Dan moet je hele team eruit. Bij supertikkertje is iedereen de tikker! Ben je getikt, dan moet je even aan de zijkant wachten. Tik je elkaar? Dan speel je steen, papier, schaar om de winnaar te bepalen. Maar let goed op! Want is degene die jou getikt heeft af? Dan mag je het veld weer in om mee te doen. We hebben een super leuke middag gehad en voordat we het wisten

 

Vrijdag 14 oktober
Op vrijdag zijn de meeste scholen lekker vroeg uit, de middag begint dus al op tijd. Terug bij Sportstuif worden de handen gewassen, pakken de kinderen hun lunch trommeltjes uit de tas en gaan we aan tafel zitten. Als iedereen aan tafel zit kunnen we gezellig met zijn alle de boterhammen eten. Na het eten zijn de kinderen vrij gaan spelen. Later op de middag stond er een leuke activiteit op het programma, namelijk koekjes & cupcakes bakken. Er zijn super lekkere creaties gemaakt. De eerste kinderen werden in de loop van de namiddag alweer opgehaald. Tijd voor Weekend! Tot volgende Week!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches