Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kaartenestafette, rat van fortuin en handbal! Week 46- 2023

Maandag 13 november

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om de twee activiteiten te doen, namelijk: Kaartenestafette en iedereentikkertje. Na de twee activiteiten mochten de kinderen vrij spelen en was het tijd voor een koekje. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders. 

Dinsdag 14 november

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna was het plan om naar buiten te gaan en drie leuke activiteiten te doen, maar helaas liet het weer dit niet toe. Het regende erg hard, waardoor we binnen moesten blijven. We hadden binnen het rat van fortuin gespeeld. Dit vonden de kinderen dan ook erg leuk en er waren veel lachende gezichtjes te zien. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 15 november

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard waren namelijk eerder uit. Nadat de kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na het lunchen stond er een erg leuke activiteit op het programma, namelijk: Schilderen. De kinderen hadden allemaal twee hele mooie schilderijen gemaakt. Na het schilderen mochten de kinderen nog vrij spelen. Zo werden er veel spelletjes gespeeld en werd er ook veel gevoetbald buiten. Na het vrij spelen was het koekjestijd en hierna zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op.

Donderdag 16 november

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna gingen we al snel naar buiten om een aantal activiteiten te doen. We hadden de groep in tweeën gesplitst. De kleine kinderen mochten het kat en muisspel en annemaria koekkoek spelen en de grote kinderen mochten gaan handballen. De kinderen hadden weer erg veel bewogen, door de drie verschillende activiteiten en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Na de activiteiten mochten alle kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op.

Vrijdag 17 november

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. De kinderen wilden erg graag een middag vrij spelen, dus dit hebben we dan ook gedaan. Er werden veel spelletjes gespeeld. Ook werd er veel met LEGO gespeeld en werd er buiten een mooie hut gebouwd. Tussendoor was het nog tijd voor een fruithapje en na het fruithapje zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er alweer bijna op. Alle kinderen werden namelijk redelijk vroeg opgehaald door alle ouders en het was dus tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches