Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Just dance, Monkeytown en voetballen! Week 39 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 39!

 

Maandag 26 september
Het was een regenachtige dag, maar de regen houdt ons niet tegen om er een leuke middag van de te maken. We hebben vandaag de spelletjes binnen in de kantine gedaan. Spel 1 menselijke knoop: kom samen met je groepje weer uit de knoop. Spel 2 Dobbelen: elke duo kreeg een getal toegewezen als je getal werd gedobbeld mocht je een beweging uitkiezen die je samen ging doen. Spel 3 Just dance: Lekker dansen maar!!  Ondanks de regen hebben de kinderen zich goed vermaakt!

      

 

Dinsdag 27 september
Er waren vandaag weer veel kinderen aanwezig op de BSO, daarom hebben we de groep opgesplitst in de jongeren en de oudere kinderen. Voor de jongeren kinderen stonden er leuke tikspelletjes op het programma. Knakworsttikkertje & broodroostertikkertje.
De oudere kinderen hebben aan de andere kant van het veld Engels voetbal gespeeld. Hierbij staan de goaltjes andersom gedraaid. Hierna was er nog tijd over om vrij te spelen.

 

Woensdag 28 september
Vandaag stond er weer een creatieve middag op het programma, dit keer in het thema herfst! De kinderen hebben dennenappels geschilderd en daarna hebben ze op een groot wit blad hele mooie eigen creaties gemaakt. Na de creativiteit hebben de kinderen nog lekker buiten in het bos gespeeld tussen de buien. Tijdens de regen hebben ze binnen twister gespeeld: Wie o Wie kan zolang mogelijk blijven staan!

\

 

Donderdag 29 september
Vandaag was het een mooie dag om lekker buiten de spelen. Er stonden ook weer twee leuke buiten spellen op het programma. Spel 1: verstoppertje & andersom verstoppertje, hierbij moet maar één iemand zich verstoppen en moeten de andere kindjes deze persoon gaan zoeken. Spel 2: King of the court voetbal. Heb je met je team gewonnen? Dan schuif je één plek op naar de winnaarskant, heb je verloren? Dan schuif je een plekje op naar de verliezerskant, wie is uiteindelijk the king of the court?. Daarna hebben de kinderen nog fijn buiten gespeeld tot dat de papa’s en mama’s ze weer op kwamen halen bij Sportstuif.

   

 

Vrijdag 30 september
Deze vrijdag stonden er leuke uitjes op de planning. In de ochtend zijn we met de kinderen die een studiedag hadden bij Monkeytown wezen klimmen en klauteren. In de middag hebben we gezellig met alle andere kinderen geluncht en daarna zijn we met zijn alle naar de Malpie hoeve vertrokken. Daar hebben de kinderen zich de hele middag goed vermaakt. En uiteindelijk hebben we de middag afgesloten met een ijsje, hmm.  

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches