Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, knotshockey en het haasje! Week 49- 2023

Maandag 4 december

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Eerst hebben we gezamenlijk een hapje fruit gegeten met wat limonade erbij. Na het fruithapje, wilden we eigenlijk naar buiten gaan om een aantal leuke activiteiten te doen, maar het weer liet dit helaas niet toe. We zijn hierom binnen een sinterklaas film gaan kijken en we hebben het spel weerwolven gedaan. Na de film en het weerwolven was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 5 december

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Vandaag was het ook een speciale dag, want het was de dag van pakjesavond. Hierdoor werden de kinderen al erg vroeg opgehaald en mochten de kinderen heel de middag vrij spelen. 

 

Woensdag 6 december

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard hadden namelijk allemaal een studiedag. Dit betekent dat er ook iets speciaals op het programma stond bij Sportstuif Valkenswaard. We zijn in de middag namelijk naar jumpsquare in Eindhoven gegaan. Dit vonden de kinderen erg leuk. In de middag hebben we nog veel spelletjes gespeeld en is er nog veel gevoetbald. Rond 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer opgehaald door de ouders.

 

Donderdag 7 december

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna zijn we al snel naar buiten gegaan om de activiteiten te doen, namelijk: Rondotikkertje en het afgooispel ‘het haasje’. Er waren veel lachende gezichtjes te zien en iedereen is weer actief bezig geweest. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 8 december

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch zijn we naar Sportstuif RKVVO gegaan en hebben we een erg leuke activiteit gedaan, namelijk: Knotshockey. Rond 16:30 waren we weer terug bij Sportstuif Valkenswaard en hebben we nog veel spelletjes gespeeld en is er ook veel gevoetbald. Zo zat de week er weer op bij Sportstuif Valkenswaard en is het tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches