Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hoor wie klopt daar kinderen? Week 48 - 2021

Maandag 29 November

De hele week komen Sinterklaas of de pieten langs om de kinderen te belonen met leuke cadeautjes. Vandaag waren de pieten langs geweest bij Sportstuif Valkenswaard, ze zagen zoveel leuke dingen liggen waar ze mee konden spelen en dat hebben ze ook gedaan. Maar op een gegeven moment waren ze afgeleid, waardoor ze alle spullen kwijt waren. De kinderen moesten deze gaan zoeken en toen ze alle spullen hadden gevonden kregen ze daarna het cadeau wat de pieten al hadden afgegeven bij de Sportstuif. Hierna gingen alle kinderen buiten spelen en een spelletje doen met Jennemieke en onze nieuwe collega Maud. Aan het einde van de middag moest er dan toch nog even met het cadeau worden gespeeld.

 

Dinsdag 30 November

Vandaag was Sinterklaas weer langs gekomen met een zak vol cadeautjes en pepernoten. De stagiaires moesten de sint helpen om een leuke opdracht te verzinnen die de kinderen moesten voltooien, hierna kregen zij de cadeautjes. Er lagen verschillende letters verstopt die de kinderen samen moesten zoeken, in alle gaten en hoeken. Toen de laatste letter was gevonden, moesten de kinderen hier een woord van maken. Hierdoor zou een hint ontstaan, zodat ze konden raden welk cadeau ze kregen. Na 3 pogingen te hebben geraden wat het zou kunnen zijn, mochten zij de cadeautjes uitpakken. Het cadeau was een pingpong set, wat goed van pas komt op onze BSO. Hierna hadden de kinderen nog even tijd om vrij te spelen voordat ze op werden gehaald, toen werd er al meteen gebruik gemaakt van het zojuist gekregen cadeau!

   

 

Woensdag 1 December

Sinterklaas moet in deze tijd aan veel adressen een bezoek brengen, daarom had de sint vandaag weer hulp gevraagd aan één van onze collega’s. Vandaag moesten alle kinderen een individuele opdracht voltooien, als ze dit hadden gedaan kregen ze een letter. Uiteindelijk konden de kinderen met alle letters een woord maken en zo wisten ze waar het cadeau lag. Later op de middag hebben we buiten nog 2 spellen gedaan. We zijn begonnen met het spel zombietikkertje en daarna hebben we een samenwerkingsspel gedaan, waarbij de kinderen zo snel mogelijk naar de overkant moesten komen maar hierbij niet op de grond mochten staan. In de hoepel waren ze vrij, hier mochten ze dus wel in staan. De spellen zijn goed te doen voor jong en oud en de kinderen vonden het ook nog een super leuk!

Donderdag 2 December

Donderdag, de drukte dag van de week bij Sportstuif. Sinterklaas was ook vandaag weer langs geweest en heeft een zak met pepernoten en cadeaus afgegeven. Na het fruit eten mochten de kinderen de cadeaus open maken, hier zaten twee leuke spellen voor op de BSO in. Bedankt Sinterklaas! Daarna zijn we naar buiten gegaan en hebben we de groep in twee groepen opgesplitst. De jongere kinderen zijn met Tiago honden en pieten gaan doen en later nog Annemaria koekoek. De oudere kinderen zijn met Maurice en Maud sinterklaasbal gaan doen. Leuke spellen in het thema van dit van dit moment natuurlijk!

   

 

Vrijdag 3 December

De laatste dag van de week en de laatste dag dat Sinterklaas op bezoek komt. Op vrijdag zijn er altijd wat kinderen die later komen. Daarom hebben de eerste kinderen wat langer in spanning op de cadeaus moeten wachten. Toen alle kinderen er waren kregen ze te horen dat er wat spullen kwijt waren, deze moesten zij gaan zoeken. Toen alles spullen gevonden waren kregen ze horen waar het cadeau lag. Het was snel gevonden en toen het uitgepakt was, kon er meteen mee gespeeld worden!

   

 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches