Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Genieten van het heerlijke weer in week 23-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23!


Maandag 7 juni
We startten de week weer goed met een stralende zon. Het beloofde de hele week al goed weer te worden. Super fijn! Als sportactiviteit hadden we een estafette met een dienblad vol met bekers. Zo waren we wel lekker actief, maar werden we toch verkoeld door het water dat af en toe geknoeid wordt.

Dinsdag 8 juni
Op dinsdag hadden we maar liefst twee jarigen! Na het fruit eten gingen we zingen. Dit is altijd heel speciaal voor de kinderen, want als ze jarig zijn (geweest) mogen ze op tafel staan met de feesthoed! Tussen het sporten door kregen we nog een lekkere traktatie van een van de jarigen. Wat een feest!

Woensdag 9 juni
Woensdag gingen we op bezoek bij Sportsrtuif Veldhoven. Dit is normaal altijd al super gezellig, maar vandaag EXTRA bijzonder! Deze BSO locatie heeft namelijk een enorm vrachtwagenzeil van misschien wel 20 meter lang. Als het warm weer is gaat de sproeier erop, en buikschuiven maar! Dit zeil was goed voor uren speelplezier. Tussen het glibberen en glijden door werd er nog lekker fruit gegeten. Hopelijk komen er nog veel van dit soort dagen!

Wisten jullie trouwens dat Sportstuif steeds groter wordt? We hebben onlangs een vestiging geopend in Brandevoort, en binnenkort starten ook Venray en Son en Breugel. Ook hebben we nog veel meer toekomstplannen! Ken of ben je iemand die geschikt is als teamleider voor onze nieuwste sportieve buitenschoolse opvang? Neem dan contact met ons op!

Donderdag 10 juni
Vandaag hadden we heel leuke spelletjes, helemaal op maat voor de kinderen! Voor de jongste groep speelden we een estafette met puzzelstukken. Als ze de puzzelstukken goed hadden kwam er een disneyfiguur tevoorschijn. Voor de oudste groep hadden we scrabble letters in een bakje gedaan. Bij de estafette mochten ze steeds een letter uit het bakje pakken. Aan het eind van de estafette moesten de kids met deze letters zoveel mogelijk woorden proberen te maken. Super origineel, en wat een leuke woorden kwamen eruit!

Vrijdag 11 juni
Vandaag hadden we maar liefst twee keer spelletjes op de planning staan. Met stagiaire Sascha deden we eerst een sponzentikspel. De tikker had een natte spons in de hand. Werd je getikt, dan werd je de nieuwe tikker en kreeg je de spons van de oude tikker. Een verfrissend spelletje tijdens het warme weer! Vervolgens probeerden we met waterpistolen pingpongballetjes van flessen af te schieten. Eerst riepen de kinderen dat het veel te moeilijk zou zijn. Stagiaire Casper nam toen het waterpistool over, en ... poef, in één keer raak. Toen wilden de kinderen ook wel! Het was niet makkelijk, maar het is ze uiteindelijk gelukt. Later inde midden speelden we nog een waterestafette met sponzen doorgeven. In het begin waren we heel serieus. Wie zou er toch gaan winnen? Op een gegeven moment werd er vals gespeeld en dat was het startsignaal voor een watergevecht! We hebben weer een super leuke week gehad.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches