Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flessenvoetbal, speeltuin en archery tag! Week 12 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 12!

 

Maandag 21 maart

De week begint weer met een heerlijk zonnetje en een lekkere temperatuur, genoeg redenen om de hele middag lekker buiten te spelen dus! buiten hebben we genoeg plek om leuke dingen te doen, we kunnen het hele voetbalveld gebruiken om te spelen, maar ook een stuk bos en een stuk stoep. De kinderen maakten vandaag overal goed gebruik van, want ze waren overal te vinden. De meiden waren op de stoep aan het krijten en aan het dansen op de muziek, de jongens waren lekker aan het voetballen op het veld en hutten aan het bouwen in de bossen. Kortom, het was weer een leuke middag bij Sportstuif!

 

Dinsdag 22 maart

Vandaag stonden er, zoals elke week, weer twee activiteiten van stagiaire Veerle en stagiaire Pepijn op de planning. Veerle ging vandaag met de jongere kinderen aan de slag en Pepijn mocht met de oudere kinderen een spel doen. Bij Veerle hebben de kinderen geleerd hoe ze moeten voetballen en hoe ze het beste een bal kunnen schieten, na een paar oefenrondjes hebben we zelfs een voetbalspel gedaan met alle kinderen. Bij Pepijn hebben de kinderen archery tag gedaan en onder begeleiding van Maurice en Tiago hebben ze leren pijl en boog schieten, hoe vet is dat?!? In de goaltjes stonden drie pionnen die ze omver mochten schieten en als ze raak hadden geschoten mochten ze het van verder weg proberen. De kinderen hebben het weer goed naar hun zin gehad, maar helaas was het toen weer tijd om naar huis te gaan.

   

 

Woensdag 23 maart

Normaal de rustigste dag van de week, maar vandaag een hele drukke. We hadden maar liefst 10 kinderen vandaag! Vandaag was het wederom een lekkere dag om buiten te spelen, want het zonnetje scheen en de temperatuur was ook lekker. Na het lunchen zijn we dus ook, op verzoek van de kinderen, flessenvoetbal gaan doen! Iedereen deed zijn best en verdedigde zijn fles goed, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn. Na het flessenvoetbal hebben de kinderen even mogen vrij spelen en zijn we daarna fruit gaan eten. Na het fruit eten zijn we weer meteen naar buiten gegaan en hebben we daar trefbal gedaan. Deze keer moesten ze geen pionnen omver gooien, maar waterflesjes! Helaas kwam ook deze dag weer op zijn einde, de tijd gaat altijd veel te snel als je bij Sportstuif bent.

 

Donderdag 24 maart

In tegenstelling tot gisteren, hadden we vandaag een hele drukke dag. Met 35 kinderen is het fijn dat je lekker de hele middag buiten kunt spelen. Zo kunnen de kinderen beter hun energie kwijt, dan wanneer ze de hele middag binnen zitten. Dat merken wij ook bij onze kinderen, zodra ze klaar zijn met fruit eten rennen ze naar buiten en komen ze alleen nog naar binnen om af en toe wat te drinken. Toen alle kinderen klaar waren met fruit eten zijn we een gezamenlijk spel gaan doen, vandaag was het …. Levend stratego!! Normaal delen we de groep op in jonge en oudere kinderen, maar vandaag hebben we het spel met iedereen samen gedaan. Dit ging super goed en iedereen was super fanatiek. Helaas had team rood de vlag iets eerder gevonden dan team blauw, en is team rood de terechte middag. Hierna hebben de kinderen nog lekker vrij gespeeld tot ze weer op werden gehaald.

 

Vrijdag 25 maart

De laatste dag van de week alweer. alle kinderen zitten al in de weekend mode, dus wordt op de vrijdag alles op ons zijn gemak gedaan. Wanneer we eenmaal bij de Sportstuif aan zijn gekomen, gaan we eerst met zijn alle lunchen. Dit vinden de kinderen altijd super leuk, er worden grapjes gemaakt, er wordt gelachen en er wordt gedaan tijdens het eten van de boterham. Als we de lunch op hebben, gaan we met alle kinderen overleggen wat we deze middag gaan doen. Vandaag hebben ze voor de kinderboerderij gekozen, super leuk! Dus zo gezegd, zo gedaan, zijn we met alle kinderen naar de kinderboerderij gegaan. Hier zat ook een super leuke speeltuin bij waar we ons goed hebben vermaakt. De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten moesten we alweer terug naar de Sportstuif. Hier hebben de kinderen nog even vrij kunnen spelen, voordat zij alweer op werden gehaald door de ouders.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches