Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Escape room, hoepeldans en just dance! Week 9- 2024

Maandag 26 februari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje konden we helaas niet naar buiten, omdat het erg vies weer was. Hierom hebben we twee spellen binnen gespeeld, namelijk: Commando en stiltebal. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er erg veel met de LEGO gespeeld en werden er ook veel kaartspellen gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen ook weer opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 27 februari

Nadat alle kinderen van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje. We merkte dat de kinderen weer erg veel energie hadden en hierom zijn we na het fruithapje gelijk naar buiten gegaan. Zo konden de kinderen hun energie kwijt in de activiteiten, die we gingen doen. Er stonden drie activiteiten op de planning, namelijk: Voetslagbal, boter kaas en eieren en superbal. De kinderen waren erg enthousiast tijdens de activiteiten en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 28 februari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk direct aangereden naar Sportstuif RKVVO. Hier was namelijk een escape room, die we met onze kinderen konden doen. De kinderen deden erg hard hun best en hierom hadden we ook nog eens met ons team de eerste prijs gewonnen. Rond 16:30 was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, want de eerste ouders stonden alweer klaar om hun kinderen op te halen.

 

 

Donderdag 29 februari

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald in de gemeente Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje wilden we eigenlijk naar buiten gaan, maar het weer liet dit helaas niet toe. Hierdoor zijn we binnen drie activiteiten gaan doen, namelijk: fopbal, weerwolven en just dance. Ondanks we niet naar buiten konden, vonden de kinderen de spellen toch heel leuk. Rond 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 1 maart

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een lange dag. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op vrijdag namelijk eerder uit. We waren de dag begonnen met een gezamelijke lunch. Na de lunch was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: De hoepeldans. Na de eerste activiteit mochten de kinderen nog even vrij spelen en hierna was het alweer tijd voor het fruithapje. Na het fruithapje stond de tweede activiteit op de planning, namelijk: Inhaaltikkertje. Hier konden alle kinderen weer hun energie kwijt en er werd dan ook veel gerend. Na de activiteit mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders. Tijd voor een wel verdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches