Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Skippyballen race, escape Room, acrogym! Week 19 – 2023

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 19!

 

Maandag 8 mei

Het was weer de eerste dag na de meivakantie, de kinderen hebben het allemaal weer heel erg leuk op school gehad. Na het fruit eten zijn we lekker naar buiten gegaan want het was lekker weer. Er stonden 2 leuke activiteiten voor de kinderen klaar. Ze hebben met Antje en Chantal een skippyballen race gedaan. Ze moesten met hun groepje een voor een op de skippybal een parcours afleggen en zo proberen het andere team te verslaan. We hadden dit spel nog nooit gedaan, het was echt super leuk. Bij Jelle en Maud zijn we met de oudere kinderen gaan lummelen en met de kleine kinderen gaan tienballen. De kinderen vonden het super leuk om samen te werken. We hebben weer een leuke eerste dag gehad.

Dinsdag 9 mei

Vandaag was het helaas slecht weer, hierdoor hebben we geen activiteiten buiten kunnen doen. Een paar kinderen hebben toch de regen getrotseerd en buiten gespeeld. De andere kinderen hebben fijn binnen vrij gespeeld met de lego, gekleurd en verschillende spelletjes gespeeld. Zo hebben we toch een leuke middag gehad en ons goed vermaakt.

 

Woensdag 10 mei

Vandaag stond er weer een woensdagmiddag activiteit op de planning: Escape Room. In 10 enveloppen zaten verschillende opdrachten en letters, als ze een opdracht goed hadden uitgevoerd mochten ze een nieuwe envelop open maken. Op het einde moesten ze met alle letters een woord vormen, het woord ‘hardlopen!’ hadden ze al snel geraden!

Donderdag 11 mei

We hadden vandaag meer geluk met het weer en konden drie leuke activiteiten doen! De eerste activiteit was jagerbal. Het is bij jagerbal de bedoeling dat de tikker de andere probeert te tikken, door de bal tegen ze aan te gooien. Als er 3 getikt zijn, mag er niet meer gelopen worden met de bal en moeten de tikkers samenspelen om de andere te tikken. Als tweede activiteit hebben we kwartet gespeeld en de derde activiteit was toch wel de leukste activiteit: acrogym. op papier stonden verschillende oefeningen uitgebeeld die de kinderen moesten nadoen. Hier hadden ze heel veel plezier mee!

Kwartetten. Alle materialen liggen op één hoop in het midden van de cirkel. Er worden 5 groepjes gemaakt, ieder groepje krijgt een hoepel om de materialen in te leggen. Als de er start wordt gezegd, mogen ze samen afspreken welk materiaal ze gaan verzamelen en dan proberen ze alles van dat materiaal in het midden te pakken. Het is zonder afpakken/tikken etc., alleen verzamelen. Als dit goed gaat, wordt er met afpakken gespeeld.

Vrijdag 12 mei

Het is feest! want Sportstuif Valkenswaard bestaat vandaag 3 jaar! We hebben dit na het gezamenlijk lunchen alvast gevierd met twee springkussens, waar we de hele middag veel plezier van hebben gehad. Volgende week gaan we het extra goed vieren met alle kinderen! Tot dan!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches