Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een SUPER begin bij Sportstuif Valkenswaard!

Eindelijk was het zover, na een aantal weken stilstand door het coronavirus konden we maandag 11 mei dan toch van start. Vrijwel direct hadden we al verschillende aanmeldingen van scholen in en rondom Valkenswaard. Bij basisschool De Meent in Waalre, basisschool de Grasspriet in Valkenswaard en basisschool Sint Martinus in Dommelen zijn we al een bekend gezicht. Ook bij de Smelen en de Pionier zijn we al eens geweest. We hopen en verwachten hier snel nog veel meer scholen bij te krijgen!

Ons dagprogramma bestaat na het ophalen altijd uit een rustig moment met ranja en fruit. Vervolgens gaan we met zijn allen naar buiten. Hier doen we een actief spel of een sport. We hebben al gehockeyd, jeu des boules gespeeld, lummeltje gedaan, gefrisbeed, gevoetbald en gebasketbald. Maar ook spellen zoals de sportbingo, mijnenveger, lasergamen en waterspelletjes vallen goed in de smaak! Op woensdagen en vrijdagen gaan we vaak op uitstapje. Nu zijn die uitstapjes voornamelijk naar onze buurvestigingen in Meerhoven en Veldhoven. Zodra er weer meer mag gaan we ook graag naar Monkey Town, Jumpsquare of naar de Klimbin. Na het sportprogramma is er nog genoeg tijd om onder begeleiding vrij te sporten of binnen iets rustigs te doen. Naast sporten is er namelijk ook voldoende keuzemogelijkheid om te tekenen, knutselen, met Lego te spelen, te puzzelen of een spelletje te doen.

In de zomervakantie zijn wij ook geopend! Wij hebben al een heel gaaf programma, waaronder de Sportstuif Zomerdagen op 18 & 19 juli! Benieuwd? klik dan op www.sportstuif.nl.

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches