Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 50-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 50.

Maandag
Het was een erg regenachtige dag… Gelukkig doet ons dat niet zoveel. Eerst hebben we uitgebreid ons Sinterklaasweekend met elkaar besproken. Wat zijn de kinderen toch verwend door de Sint en zijn pieten! Vervolgens zijn we na het fruit eten met de BSO kids toch even naar buiten gegaan. Een frisse neus doet altijd goed! Chantal startte vandaag met haar stage. Een gezellig klein clubje om mee te starten is altijd fijn. Eenmaal binnen hebben we nog tien tellen in de rimboe gedaan en we hebben Halli Galli gespeeld, een van de nieuwste spelletjes die we van Sinterklaas hebben gekregen!

Dinsdag
Brr, wat was het koud vandaag! We gingen gelukkig snel aan de slag met Sportief Valkenswaard. Sascha en Rik hadden weer verschillende leuke spellen bedacht. We startten met een echte voetbaloefening. De keepershandschoenen die de kinderen hebben gekregen met Sinterklaas kwamen hierbij goed van pas! Vervolgens gingen we lavatrefbal spelen! Dit was erg leuk, en soms ook nog wel een beetje moeilijk. We sloten af met olifantentikkertje. De tikker moest met zijn hand als slurf de staarten van de muizen afpakken. We sloten de dag binnen af met Halli Galli en Bingo!

Woensdag
Vandaag stond er weer een superleuk uitstapje gepland voor de BSO kids! We gingen op bezoek bij Sportstuif Someren. Deze gloednieuwe sportieve buitenschoolse opvang had vandaag hun eerste echte evenement; een zeskamp! Er waren al veel inschrijvingen dus we konden fijn en met een grote groep sporten. We hadden zes verschillende activiteiten; knotshockey, pion omschieten, vier op een rij estafette, trefbal, hoepeldans en een renspel.

Donderdag
Onze grote vriend Stefan kwam weer langs met de set Picoo! Hij had weer een aantal nieuwe spellen die we mochten testen. Ditmaal was de testlocatie in het “bos”, een klein stukje grond naast het voetbalveld met verschillende bomen. Hier verstopte hij acht genummerde kaartjes. Deze kaartjes moesten de kinderen gaan zoeken met hun Picoo, en wel in de goede volgorde! Ook testten we het bekende spel verstoppertje. Dit was heel leuk! Ook speelden we opnieuw het aangepaste “Blizzard” spel. Hierbij zijn twee kinderen de tikkers, te zien aan de witte lampjes. Alle andere kinderen zijn gele zonnetjes. Wanneer de tikkers je tikken verandert je lampje van geel naar blauw. Andere zonnetjes kunnen je weer herstellen als ze in je buurt komen. Dit was hard werken voor de tikkers, maar wel heel leuk! Op het voetbalveld hielden Casper en Dominique ondertussen de kinderen bezig met een estafette en viesland, lekkerland. Halverwege wisselden de groepjes om zodat ze overal een keer geweest waren.

Vrijdag
Het is weer vrijdag! Op de planning stond eigenlijk een bezoekje aan een buitenspeeltuin. Maar het regende zo hard en zo lang dat we hier helaas van af hebben geweken. We zijn binnen verstoppertje in het donker gaan spelen. Doordat we met dekens en parasols extra verstopplekken creëerden was het extra spannend! Na het ophalen bij de laatste basisschool stopten we even bij de Jumbo. Wat ging Jennemieke hier toch doen? Ze ging spullen halen om gezellig met zijn allen appelflappen te bakken! Wat smaakten ze goed zeg. Gelukkig hebben we toen het weer iets beter was ook nog fijn buiten kunnen voetballen!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches