Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5   /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 48-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48.

Maandag
Het was heerlijk weer! Eerst aten we gezellig gezamenlijk ons fruit. Soms maken we de appeltjes klaar met kaneel, dit smaakt net als een appelflap maar dan gezond! Vervolgens hebben we een zelfbedacht spel gespeeld met de kinderen genaamd cirkelbal. Je speelt het in, je raad het al, de cirkel van het voetbalveld. In iedere helft staan evenveel spelers. Wanneer de bal over de achterlijn aan de overkant gaat heb je een punt. Eigenlijk een soort voetbal, maar dan met een ronde goallijn! Toen het donker begon te worden werd het ineens ook een stuk frisser. We zijn binnen weer wat gaan drinken en hebben daar nog wat gespeeld.

Dinsdag
Nijs en Jennemieke stonden alweer vroeg paraat voor de BSO, want door Corona vielen er klassen uit op de Meent. Deze hebben we opgevangen zodat de ouders door konden werken. Vervolgens werd het een leuke middag op de naschoolse opvang. Het was weer lekker weer en Sascha en Rik van Sportief Valkenswaard stonden weer voor ons klaar met verschillende spellen. We speelden diamantenroof, nummertikkertje en rawhide.

Woensdag
Wat een fijne rustige dag was het vandaag! We speelden een soort van trefbal in de cirkel van het voetbalveld. Door de ronde vorm werd het extra leuk. Het leuke van deze jongens is dat ze vaak zelf al met zelfbedachte spellen of aanpassingen van bestaande spellen komen. Door een beetje hulp vanuit ons kunnen we echt tot een leuk spel komen! Na het fruit eten vonden we een blokje post-its. Hiermee hebben we nog wie ben ik? gespeeld.

Donderdag
De sportieve buitenschoolse opvang is altijd al heel actief, maar op dinsdag en donderdag is het extra hard werken! Op deze dagen komen de stagiaires van Sportief Valkenswaard om een vol uur beweegplezier te geven. We speelden Chinees voetbal, pionnenvoetbal, bokstikkertje en stopcontacttikkertje. Ook was vandaag een studiedag van de Sint Martinus school in Dommelen. Jennemieke startte daarom de BSO eerder zodat deze kinderen ook naar de opvang konden. We zijn naar We-Jump Helmond geweest!

Vrijdag
De club met kinderen op vrijdag wordt steeds groter. Leuk om te zien dat verschillende leeftijden heel goed met elkaar om kunnen gaan. Na de lunch liepen we gezamenlijk naar de pannakooi / basketbalveldje bij de Wedert. Hier hebben we gespeeld tot het moment dat we het laatste kind op gingen halen bij basisschool Agnetendal. Vandaag hebben we ook voor het eerst een kind naar de zwemles gebracht. De zwemles was op een steenworp afstand van de BSO dus we hebben hem te voet afgezet. We sloten de middag af met voetbal!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches