Bij deze BSO kunnen kinderen op een plezierige bewegen en sporten onder begeleiding van enthousiaste medewerkers

Sjors Aerts Sjors Aerts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 47-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 47.

Maandag
Deze week veranderden we in echte bakkertjes, want we mochten van bakkerij Anders van Smaak de hele week pepernoten bakken! Dit vonden de kinderen super leuk, en de pepernoten smaakten ook nog eens heerlijk!

Dinsdag
Dinsdag is... SPORTDAG! Sportief Valkenswaard komt twee keer per week langs om de kinderen van de naschoolse opvang een uur gratis sport- en spelplezier te geven. Alle kinderen in Valkenswaard en omstreken mogen hieraan meedoen! Rik en Sascha hadden verschillende spelletjes voorbereid. Vooral de diamantenroof met de drakentikkers viel erg in de smaak. De kinderen waren helemaal uitgeput achteraf. We sloten de middag af met heerlijke zelfgemaakte pepernoten. Het was weer geslaagde dag!

Woensdag
Het leek wel een feestje vandaag! Met maar liefst vier nieuwe kinderen ging Jennemieke naar We-Jump in Helmond. Dit trampolinepark vonden de kinderen super gaaf! Ze maakten de vetste trucjes en durfden van de hoogste trede in de schuimbak te springen. Na het springen gingen we terug naar de BSO. Hier waren Nijs en Juul. Juul zit op het Sint-Joriscollege en komt een paar weken lang meehelpen voor haar maatschappelijke stage, super fijn dus! We hebben nog fijn gespeeld en gevoetbald.

Donderdag
Vandaag hebben we weer fijn gesport met Casper en Dominique van Sportief Valkenswaard. We speelden onder andere een estafette. Weten jullie wat dat is? Hierbij zit je in een groepje en rent er omstebeurt één kind. Pas wanneer het kind terug is, mag de volgende rennen. Wanneer iedereen is geweest stopt het spel. De estafette werd steeds moeilijker gemaakt, maar de kinderen deden het super goed! Aan het eind van de middag hebben we nog lekkere pepernoten gebakken. Ze waren weer goed gelukt!

Vrijdag
Deze hele week stond in het teken van pepernoten bakken! Ook vandaag hebben we de heerlijke kruidnootjes zelf gebakken. Maar niet voordat we hebben gevoetbald, getrefbald en binnen hebben gespeeld! Ook vandaag kwam Juul ons weer helpen. Juul voetbalt zelf ook bij SV Valkenswaard dus de kinderen waren heel blij met een extra fanatiekeling erbij op de sport BSO!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches