Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 46-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 46.

Maandag
Vandaag hadden we een gezellig clubje jongens. We speelden buskruit. Nijs had hier een leuke aanpassing voor bedacht waardoor het voor zowel de zoeker als voor de verstoppende kinderen super leuk bleef. Iedereen is wel een keer aan de beurt geweest! We hebben buiten gespeeld totdat het helemaal donker was.

Dinsdag
Vandaag was Rik er weer, de stagiair van Sportief Valkenswaard! We startten met verschillende tikspelletjes. Rik legde het goed uit en deed zelf ook heel leuk mee! We sloten af met ijsberen lummeltje. Dat lijkt op gewoon lummeltje, maar de lummel loopt op handen en knieën. Ook zitten alle kinderen op de grond. Een mooie afsluiter van een intensief uur sporten.

Woensdag
Vandaag zijn we sinds lange tijd een hele middag op de BSO gebleven, heerlijk! We hebben heel lang gevoetbald. Toen we eenmaal naar binnen gingen bedachten de kinderen een leuke challenge. Ze pakten een papier en kleurpotloden en spraken samen een thema af, bijvoorbeeld "onder water". Daarna werd er een timer gezet en kregen de kinderen vijf minuten de tijd om het thema zo goed mogelijk in een tekening te krijgen. Aan het eind van de tijd gaven ze elkaar punten voor kleurgebruik en originaliteit. Super leuk bedacht!

Donderdag
Yess het is weer donderdag, Dominique en Casper van Sportief Valkenswaard komen weer om het sportuurtje te verzorgen! Wisten jullie dat alle kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar hier GRATIS aan mee kunnen doen? We startten met viervakkenvoetbal. Werd er bij je gescoord? Dan wisselde je snel met het team dat aan de zijlijn stond. Hierdoor bleef het de hele tijd super spannend! Vervolgens speelden we baltikkertje. Werd je getikt of afgegooid met de bal, kreeg je een hesje aan en werd je ook tikker. Het was erg moeilijk om als laatste over te blijven! Daarna deden we een estafette waarbij we de bal boven ons hoofd door moesten geven aan de volgende. Het laatste kind met de bal rende naar voren en dan begon het opnieuw, totdat iedereen een keer vooraan was geweest. We sloten af met viesland lekkerland. Een oud maar nog steeds geliefd spel bij de kinderen!

Vrijdag
Vandaag zijn we eerst naar Sportstuif Veldhoven gegaan. Hier zijn we al eventjes niet meer op bezoek geweest, dus dat was extra gezellig! We hebben gehockeyd, hutten gebouwd en met Picoo gespeeld. s'Middags hebben we op onze eigen locatie doorgebracht. We hebben buiten gevoetbald en hebben dezelfde tekenchallenge gedaan die de kinderen van de woensdaggroep hebben bedacht.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches