Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 44-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 44.

Maandag
YESS, de scholen zijn weer begonnen en de kinderopvang dus ook! Alhoewel... Bij Sportstuif staat de molen bijna nooit stil. Wisten jullie dat we 52 weken per jaar geopend zijn? Alleen met officiële feestdagen zijn we gesloten. Maar goed, de start van de week zijn we weer goed begonnen! Jennemieke was vandaag aan het helpen bij Sportstuif Veldhoven, dus Nijs had een jongensdagje op de BSO! Met de kinderen is hij lekker gaan voetballen en heeft hij met ze gespeeld in het bos.

Dinsdag
Op dinsdag namen de kinderen van de Meent in Waalre een vriendje mee. Dit vinden we altijd erg gezellig! Een vriendje of vriendinnetje kan bijna altijd mee komen spelen wanneer we dit van tevoren weten. We hadden een gezellig clubje bij elkaar. We hebben mastermind gespeeld op het sportveld. Kennen jullie dit spel nog van vroeger? Je maakt een kleurencode en de ander probeert deze te raden. Uiteraard maakten we hier een sportversie van, er werden twee teams gemaakt en in estafettevorm werd het gespeeld. Hierna zijn we nog fijn gaan voetballen en hebben we in een enorme berg bladeren gespeeld!

Woensdag
Vandaag gingen we naar de open dag van Sportstuif Someren, dit is alweer de achtste Sportstuif locatie! Shauny en Ruben wachtten ons al op. Bij Sportstuif Someren hebben ze een pannakooi. Hier hebben we gevoetbald en archery tag gedaan. Archery tag is de kindvriendeljke versie van pijl en boog schieten. Wel zo veilig ;-). Ook hebben we Picoo gespeeld. Dit spel valt bij elk kind wel in de smaak! De combinatie van rennen en toch een "game" gevoel hebben is hierbij op en top.

Donderdag
Op donderdag kregen we voor het eerst het sportuurtje in samenwerking met stagiaires van Sportief Valkenswaard. Dominique verzorgde een kennismakingsspel. Het was erg slecht weer, maar we konden onder de overkapping toch fijn spelen. Na het spel speelden we drie is teveel tikkertje. Ondertussen verbouwde Nijs binnen alles tot een verstopparadijs. We speelden verstoppertje in het donker. Als laatste sloten we af met Picoo buiten. Als het donker wordt zijn de lampjes extra goed te zien!

Vrijdag
Op vrijdag hebben we eens een dagje op de BSO rond gespeeld voor de verandering. De afgelopen maanden zijn we iedere vrijdag wel op pad geweest! We hebben Halloween potjes gemaakt en met Lego gespeeld. Ook hebben we binnen opnieuw verstoppertje in het donker gedaan. Dit was wederom een groot succes!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches