Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een overzicht bij Sportstuif: week 43-2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 43.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten

Maandag
Op maandag stond Nijs klaar voor de kinderen met een super leuk en sportief dagprogramma. We gingen naar Sportstuif Meerhoven met de set Picoo. Hier hebben we heel lang mee gespeeld, wat hadden we het warm! Ook zijn we naar het speeltuintje geweest dat vlakbij de Sportstuif locatie van Meerhoven ligt. Aan het eind van de middag zijn we weer terug gegaan naar Valkenswaard. 

Dinsdag
De kinderen kwamen al vroeg binnen bij Jennemieke, sommige met nog kleine oogjes van het sporten van de dag ervoor! We startten de ochtend rustig met wat lego en tafelvoetbal. Toen we compleet waren zijn we met onze BSO op bezoek gegaan bij Sportstuif Meerhoven. Hier hebben we fijn buiten in de pannakooi gespeeld met Pim en spelletjes gedaan met Roos en Tiago. Vlak voor de middag vertrokken we met ons eigen clubje naar Zoo Veldhoven! Toen we aankwamen regende het super hard. We hebben ons lunchpakketje in de bus opgegeten, dat was wel een beetje gek maar wel gezellig! Toen de bui eenmaal over was zijn we naar binnen gegaan. We kregen zakjes met nootjes voor de vogels mee. We zagen heeeel veel verschillende vogelsoorten; ara, buizerd, gier, flamingo, struisvogel, papegaai, valk, ibis, en ga zo maar door. Maar naast vogels zijn er tegenwoordig ook veel andere dieren. We zagen zebra's, kamelen, cavia's, geiten, schildpadden, alpaca's en zwijnen. Aan het eind van de route was er een grote buitenspeeltuin waar de kinderen zich heerlijk hebben uitgeleefd. Ook zaten er daar nog enkele papegaaien. Ééntje zei steeds nadat hij een nootje kreeg "Lekker hè?". We vertrokken moe maar tevreden weer naar onze eigen locatie. Hier hebben we nog even buiten gevoetbald, met de nerf guns gespeeld en een filmpje gekeken. Het was een super leuke dag!

Donderdag
Vandaag staat helemaal in het teken van circus! Al vroeg vertrokken we samen met stagiaire Dorien richting Sportstuif Asten. Daar stapten enkele kinderen bij ons in, waarna we doorreden naar de eindbestemming; Sportstuif Deurne! Deze is helemaal omgetoverd tot circuslocatie. In de ochtend kwam de clown en goochelaar Bertus Korvers. Hij zette een ontzettend leuke show neer voor de kinderen. De kinderen waren super enthousiast! Na het middageten gingen we zelf aan de slag in verschillende groepjes. We hadden verschillende rondes; Picoo, parachute, knutselen, acrogym en de leeuwenkooi. Het was een geweldige dag!

Vrijdag
Op vrijdag hebben de kinderen alweer een sportieve dag gehad. In de ochtend zijn we weer samen gaan spelen met Sportstuif Meerhoven. Met een gezellig clubje hebben we allerlei activiteiten gedaan. s'Middags zijn we met zijn allen naar We-Jump Helmond gegaan. Dit trampolinepark is een waar walhalla voor de kinderen (en stiekem ook voor de begeleiders ;-) ). We hebben heerlijk gesprongen en de gaafste trucs uitgehaald. Sommigen van ons durfden zelfs vanaf de bovenste tree in de schuimbak te springen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

De vakantie zit er alweer op. Wij zijn helemaal opgeladen en klaar voor een nieuwe periode vol sport- en spelplezier!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches