Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een nieuwe week van sport en spel en leuke uitjes! week 45 - 2021

Maandag 8 november

Een nieuwe week is weer begonnen, de week dat het sinterklaasjournaal weer begint! Omdat sommige kinderen het Sinterklaasjournaal niet thuis kunnen kijken, laten we ze dit op de BSO kijken zodat ze niks hoeven te missen! Verder hebben de kinderen vandaag zelf alle spelletjes bedacht die zij graag wilde doen. Het is super leuk om te zien hoe ze alle kinderen enthousiast krijgen voor het spel en dit ook zelf organiseren!

Dinsdag 9 november

We hebben voortaan iedere week op dinsdag twee stagiaires die de sportactiviteiten komen verzorgen. Deze week hadden ze een kennismakingsspelletje op het programma staan, om zo de kinderen zelf beter te leren kennen en zo kunnen de kinderen hen beter leren kennen. Dit hadden zij erg leuk gedaan!

Woensdag 10 november

Wanneer het aantal kinderen het toelaat, vinden wij het super leuk om op uitstapje te gaan met de kinderen. Dit was ook vandaag het geval, we zijn met de kinderen wezen golfen bij Herba Lorifa in Valkenswaard. Deze activiteit is voor jong en oud leuk. Voor sommige kinderen was het zelfs de allereerste keer dat zij gingen golfen, zij hadden dan ook iets meer hulp nodig. Ondanks dat zij meer hulp nodig hadden vonden zij het net zo leuk als degene die het al zelfstandig konden! We hebben weer een leuke middag gehad en de tijd is voorbij gevlogen.

Donderdag 11 november

De dag begon al vroeg met kinderen van de scholen Agnetendal en Sint Martinus, zij hadden een studiedag. Voor de kinderen dus een extra lange dag. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen een leuke dag hebben, daarom gaan we vaak op uitstapje als kinderen studiedag hebben. Vandaag zijn we naar WeJump in Helmond geweest, een trampolinepark waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen.  Iedereen gaf aan een hele leuke dag te hebben gehad! In de loop van de middag kwamen alle andere kinderen, die wel naar school moesten, ook naar de Sportstuif. We hebben toen nog met alle kinderen een spelletje gedaan en hebben ze daarna nog lekker vrij kunnen spelen. Zo hebben alle kinderen uiteindelijk een super leuke dag gehad!

   

Vrijdag 12 november

Het weekend staat voor de deur en alle kinderen kijken uit naar de intocht van Sinterklaas. Vrijdag is een dag dat niet te veel moet, de kinderen willen dan meestal ook gewoon zijn of haar ding doen. Zo zijn de meesten de hele dag in het bos te vinden en krijgen we ze er bijna niet uit, ze vinden het zelfs bijna vervelend om uit het bos te moeten komen voor het fruithapje.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches