Leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen sporten, de medewerkers zijn erg enthousiast en leuk met de kinderen.

Janne Dekker Janne Dekker
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Picoo en bosspelen; dit was week 12-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 12!

Maandag 22 maart
Op maandag was het goed weer en hebben we lekker buiten gespeeld bij SV Valkenswaard. Het terrein is nu echt bijna helemaal opnieuw bestraat! Wat zal het een prachtig gezicht geven als het helemaal af is. Wisten jullie dat er een spannende zoek en win actie start in paasthema? Ga mee op zoek naar de eitjes die verspreid liggen door heel Valkenswaard en Dommelen.

Dinsdag 23 maart
Sascha en Cas van Sportief Valkenswaard zijn er weer! Op de planning stond een spannend spel in het bos achter de BSO. Er waren schatten die gestolen moesten worden door de rovers en naar de veilige plek moesten worden gebracht. Maar pas op voor de draken! Wanneer zij je hadden gevangen, moest je schat terug en moest je zelf naar de "gevangenis". Hier moest je een sportieve opdracht uitvoeren voor je weer mee kon doen aan het spel. Het was erg leuk, en we hebben verschillende rondes gespeeld!

Woensdag 24 maart
Vandaag gingen we op pad naar een stralende woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Best! Ruben had verschillende spelletjes uitgezet. We startten met wc-tikkertje. Dit spelletje behoeft vrijwel geen uitleg, dit kent ieder kind! Vervolgens gingen we de steen, papier, schaar estafette doen. Met de muziekbox aan en de zon op het veld was het genieten geblazen. Aan het eind van de middag gingen we bij de BSO nog lekkere brownies bakken. Ze waren goed gelukt!

Donderdag 25 maart
Op donderdag kwam onze grote vriend Stefan van Picoo weer langs! Bij de kinderen inmiddels een vertrouwd gezicht. Regelmatig mogen wij nieuwe spellen uittesten. Vandaag stonden sneeuwballen en zonnetjes, verstoppertje en het nummertjesspel op de planning. Stagiaire Dominique van Sportief Valkenswaard legde de spelletjes uit aan de kids. Het was heerlijk weer en we zijn weer heel de middag buiten geweest.

Vrijdag 26 maart
Aan het begin van de middag gingen we gezellig sporten en spelen bij Sportstuif Veldhoven. Deze kinderopvang locatie heeft de Picoo set al jaren in huis. Daar hebben we eerst mee gespeeld. Vervolgens hebben we stressballetjes gemaakt met orbeez. Dit zijn een soort kraaltjes die eerst twee weken in water moeten weken. De balletjes worden wel 100x zo groot! Na ons bezoek zijn we naar een speeltuin in Valkenswaard gegaan waar we nog niet eerder zijn geweest, namelijk die aan de minister aalbersestraat. Hier was een schommel, een kabelbaan en nog veel meer! We hebben ons hier goed vermaakt.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches