Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Dippie doe, spelebos en the handmates! Week 1- 2024

Dinsdag 2 januari

Vandaag was het de eerste dag bij sportstuif in het nieuwe jaar. Iedereen bij Sportstuif Valkenswaard was klaar voor de nieuwe start en iedereen had er weer erg veel zin in, om er een sportief en leuk jaar van te gaan maken. In de ochtend werden alle kinderen gebracht naar de locatie, door alle ouders. Eerst mochten de kinderen vrij spelen tot 10:00. Hierna was het tijd voor een fruithapje. Na het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: Sneeuwpoppen knutselen. De kinderen vonden het erg leuk om te doen, wat resulteerde in erg mooie kunstwerken. Na het knutselen hebben we met zijn alle opgeruimd en was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Iedereen mocht twee gezonde boterhammen maken en twee ongezonde boterhammen. Na de lunch was het alweer tijd voor de tweede activiteit, namelijk: Sporten bij sporthal de Wedert. Hier zijn de kinderen erg fanatiek bezig geweest en konden ze hun energie goed kwijt. Na het sporten zijn we teruggelopen naar locatie en mochten de kinderen nog vrij spelen. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer snel opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 3 januari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaaard. In de ochtend werden alle kinderen weer gebracht door alle ouders. Er hoefde dus niemand opgehaald te worden. De kinderen mochten bij binnenkomst vrij spelen tot 10:00. Om 10:00 was het tijd voor een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: Winterfiguren knutselen. Ook hier kwamen er hele mooie kunstwerken naar voren. Na het knutselen was het tijd voor de gezamenlijke lunch, waar de kinderen in totaal vier boterhammen mochten maken. In de middag stond er een speciale activiteit op het programma, namelijk: Het spelebos in Best. Dit was een soort van spellenmuseum, waar de kinderen heel veel verschillende spellen konden spelen. De kinderen waren erg enthousiast en hadden het dan ook zeker naar hun zin. Na het spelebos moesten we weer een half uur terugrijden naar Sportstuif Valkenswaard. Bij terugkomst mochten de kinderen nog vrij spelen en werden alle kinderen eigenlijk al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Donderdag 4 januari

Vandaag werden in de ochtend weer alle kinderen gebracht naar Sportstuif Valkenswaard, door alle ouders. Na het vrij spelen was het rond 10:00 weer tijd voor een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: De winter challenges. Hier waren vijf verschillende teams, die tegen elkaar moesten strijden. Het team dat als eerste alle challenges had voltooid en de sleutel had gevonden, had gewonnen. Alle teams waren erg fanatiek bezig en vonden de challenges erg leuk om uit te voeren. Na de winter challenges was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch was het tijd voor de tweede activiteit. The Handmates kwamen namelijk een knutselworkshop geven. Alle kinderen mochten slijm maken in verschillende kleuren. Na het maken van al het slijm mochten de kinderen nog vrij spelen. Rond 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 5 januari

In de ochtend werden alle kinderen door de ouders naar Sportstuif Valkenswaard gebracht. Na het vrij spelen en het fruithapje was het tijd voor de eerste activiteit van de dag, namelijk: Levend stratego. Eigenlijk stond er iets anders op het programma, maar de kinderen wouden heel erg graag levend stratego spelen. We vinden het dan ook belangrijk om de planning aan te passen aan de behoeftes van de kinderen. Vandaar dat we de planning dan ook hadden aangepast. Na de eerste activiteit was het tijd voor een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er weer een hele speciale activiteit op de planning. We zijn namelijk met de kinderen naar Dippie Doe gegaan in Best. Hier heb je verschillende attracties en speeltoestellen voor de kinderen. We zagen heel veel lachende gezichtjes en de kinderen waren weer erg actief bezig geweest. Een geslaagde dag dus. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen weer snel opgehaald door alle ouders. Zo zat de vakantieweek er weer op bij Sportstuif Valkenswaard en was het tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches