Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne Ast Sanne Ast
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Dippie Doe, Glowgolfen en We-Jump ! Week 52 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 52!

 

Yes! Het is kerstvakantie en dat betekent bij Sportstuif; maandag tot vrijdag van 07:30 uur tot 18:30 uur geopend. Met deze lange openingstijden gaan we er met Sportstuif vaak op uit. Ben jij benieuwd waar wij deze week allemaal naartoe zijn geweest? Lees dan snel verder!

 

Dinsdag 27 december

Deze week hebben we een iets kortere week aangezien tweede kerstdag op maandag valt. Dus ook de blog beginnen we op dinsdag. De ochtend zijn we rustig begonnen, de kinderen hebben lekker vrij gespeeld zowel binnen als buiten. Jennemieke is ook nog even langs geweest met haar hondje, hier hebben de kinderen leuk mee gespeeld. Om 12.00 uur werden de boterhammen gesmeerd, dit konden wij allemaal al zelf, en het was tijd om gezellig met z’n allen aan de tafel te eten. In de middag zijn we naar Dippie Doe geweest. Dit vonden de kinderen super leuk, we hebben een top middag gehad en de kinderen waren lekker moe aan het einde van de middag.

 

Woensdag 28 december

We begonnen de dag in het donker, en het bleef nog lang donker bij Sportstuif want we hebben verstoppertje in het donker gespeeld, dit vinden ze altijd leuk om te doen en er wordt goed gezocht naar de beste verstopplek. Op een gegeven moment vaak genoeg gedaan, dus wilden de kinderen iets anders gaan doen en dat werd rad van fortuin. Hierbij moesten ze bij elk nummer wat gedraaid werd een andere opdracht doen, dit vonden de kinderen een super leuke ochtend activiteit. Maar de middag activiteit vonden ze toch wel het allerleukste… Glowgolfen in Weert. Dit hadden de kinderen nog nooit gedaan en vonden ze super vet!

  

 

Donderdag 29 december

Vandaag was het een rustige dag op de BSO, dus hebben wij ook lekker rustig aan gedaan. Er zijn ‘s ochtends veel tekeningen gemaakt, vliegtuigjes gevouwen, torens gebouwd en goals gescoord met tafelvoetbal. Maar na het gezamenlijk lunchen was het tijd om echt creatief te zijn want Stefanie van The Handmates is langs geweest om iets leuks te knutselen. We hebben mooie dromenvangers gemaakt van houten sterren.

  

Vrijdag 30 december

Het was vandaag een regenachtige dag dus hebben wij ‘s ochtends de Sportstuif bioscoop geopend. Voor deze ene keer werden de zitzakken op de grote tafel gelegd en hebben we heerlijk onder een dekentje film gekeken. Maar na het lunchen was het tijd voor meer actie, de kinderen stonden al te springen om te vertrekken! Want we zijn naar We-Jump in Helmond geweest. Ze hebben zich hier goed vermaakt, vooral de bak met schuimblokken vonden ze erg leuk om in te springen. Dat was dan alweer de eerste week van de kerstvakantie, tot volgende week!

  



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches