Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Dierenestafette, pannakooi en super mario! Week 40-2023

Maandag 2 oktober

Vandaag is het weer een nieuwe week en is het dus weer tijd voor een aantal leuke activiteiten. Nadat alle kinderen waren opgehaald, was het eerst tijd voor een fruithapje en limonade. Hierna gingen we al snel naar buiten om de twee leuke activiteiten te doen, namelijk: Kaartenestafette en anne maria koekkoek. De kinderen waren erg enthousiast tijdens de spellen en deden er alles aan om te winnen. Dit zorgde weer voor veel blije gezichten aan het einde van de dag. Na de activiteiten was het tijd voor een lekker koekje. Hierna zat de eerste dag van de week er alweer op, want de kinderen werden al snel opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 3 oktober

Vandaag zijn we weer begonnen met alle kinderen van de scholen op te halen. Vervolgens hebben we gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna zijn we niet twee, maar drie leuke activiteiten gaan doen. We hebben steenpapierschaar estafette, trefbal en de pionnendans gedaan. De kinderen werden dus in drie groepen verdeeld en het uur vloog eigenlijk voorbij. Nadat de kinderen weer flink bewogen hadden, was het om 17:00 tijd voor een lekker koekje. Zo zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en kwamen de ouders de kinderen ophalen tijdens het vrij spelen.

 

Woensdag 4 oktober

Vandaag was het een lange dag bij sportstuif, want op woensdag zijn de meeste scholen in de gemeente Valkenswaard rond 12:30 uit. Er waren maar vijf kinderen op de BSO en hierom hadden we besloten om naar een andere sportstuif te gaan, namelijk: Sportstuif Veldhoven. Hier hebben we eerst een hapje fruit gegeten met zijn alle. Vervolgens stonden er twee activiteiten op de planning, namelijk: Dierenestafette en schipper mag ik overvaren. Deze activiteiten stonden beide in het teken van dierendag. De kinderen waren dan ook erg enthousiast tijdens de activiteiten. Wanneer de activiteiten afgelopen waren, moesten we al snel terug naar Valkenswaard. De kinderen werden bij terugkomst namelijk al snel opgehaald door alle ouders.

 

Donderdag 5 oktober

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit en limonade gedronken. Na het fruit eten gingen we al snel naar buiten om twee activiteiten te doen. Vandaag stond er iets speciaals op de planning. We hadden namelijk een pannakooi opgezet. Dit vonden de kinderen erg leuk. De andere activiteit was schipper mag ik overvaren. Hier moesten de kinderen iedere keer als een ander dier naar de overkant komen, zonder getikt te worden. Dit spel stond nog in het teken van dierendag. Na de twee activiteiten was het koekjestijd en vrij spelen. Zo kwam er weer een einde aan de dag bij Sportstuif Valkenswaard en werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 6 oktober

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week. Dit betekende ook, dat we het tijd vonden voor een speciale activiteit, namelijk: Super Mario. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en wat limonade gedronken. Na de lunch mochten de kinderen vrij spelen. Er werd veel met LEGO gespeeld en er werd ook veel gevoetbald. Vervolgens gingen we de activiteit Super Mario spelen. Hier waren de kinderen erg enthousiast over en iedereen was erg fanatiek tijdens de activiteit. Om 17:00 was het tijd voor een lekker koekje en hierna werden alle kinderen al snel opgehaald door alle ouders.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches