Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De zomervakantie bij Sportstuif Valkenswaard! Week 30 tm 35 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van de zomervakantie!

Week 1

We trappen de vakantie af met diverse gave activiteiten! Zo zijn we gaan lasergamen in het Oude Wandelpark en hebben we de sportbingo op de BSO gedaan. Ook zijn we naar een speelbos geweest, hebben we een film gekeken en hebben we lekkere wafels versierd.

Week 2

Week 3

Wat een leuke uitstapjes en activiteiten hebben we bij Sportstuif! In week 3 zijn we naar Sportstuif Meerhoven gegaan waar we verschillende spelletjes hebben gespeeld. Hierna zijn we samen met Best en Meerhoven naar kinderboerderij de Hazewinkel geweest.

Week 4

Tijdens week vier van de zomervakantie hebben we wisselend goed en slecht weer gehad. Op een van de mooie dagen hebben we broodroostertikkertje, lekkerland/viesland en turbobal gedaan. Ook zijn we samen met Best, Meerhoven en Veldhoven naar het trampolinepark in Best geweest en zijn we daarna creatief gaan tekenen en voetballen in Valkenswaard.

Week 5

Week 6

De laatste week voor de school weer startte was het lekker weer! We zijn met de kinderen op uitstapje geweest naar Sportstuif Meerhoven, hebben een nerf gun activiteit gehad en zijn gaan spelen bij speeltuin Geenhoven. We sloten af op vrijdag met een bezoek aan speellandschap de Heiberg.

Wij zijn weer klaar voor komen schooljaar! Jullie ook?



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches