Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De week van pepernoten bakken week 46 - 2021

Maandag 15 November
Het begin van de week was het buiten wisselvallig weer, waardoor de kinderen niet de hele middag buiten konden spelen. Nu Sinterklaas weer in het land is, vonden wij het een leuk idee om met de kinderen samen pepernoten te gaan bakken. De kinderen vonden het ook super leuk en zijn zo tóch de hele middag bezig geweest.


Dinsdag 16 November
Vandaag hebben we er wederom voor gekozen om pepernoten te bakken. De groep was wel wat groter vandaag, dus hebben we de groep in twee kleinere groepen verdeeld. De ene helft ging met stagiaire Veerle buiten een spelletje doen en de andere helft ging mee pepernoten bakken. Dit hebben we na een tijdje omgewisseld, zodat iedereen een leuke middag had!


Woensdag 17 November
Op woensdag zijn de kinderen altijd lekker vroeg uit, dat betekend dat we een lang middag programma hebben. We zijn de middag, net zoals andere middagen, begonnen met pepernoten bakken. Daarna moesten we snel door, want toen de pepernoten in de oven lagen moesten we snel door naar de Wedert. Hier werd door Sportief Valkenswaard een trefbaltoernooi georganiseerd, super leuk om met de kinderen aan mee te doen! Helaas zijn we geen eerste geworden, maar we hebben wel de sportiviteitsprijs gewonnen! De kinderen gingen dus alsnog trots naar huis met een medaille. Toen we terug kwamen bij de BSO waren de pepernoten klaar en hebben we deze lekker opgegeten.


Donderdag 18 November
Een drukke dag waarbij veel regelmaat nodig is voor de kinderen. We hebben vandaag geen pepernoten kunnen bakken, maar dat komt wellicht nog een keer voor deze kinderen. Vandaag was het mooi weer, daarom hebben we lekker de hele middag buiten gespeeld! Met de oudere kinderen hebben we, op aanvraag, Annemaria koekoek gedaan. Met de jongere kinderen hebben we ook op aanvraag geheim agent tikkertje gedaan. De tijd ging snel voorbij, maar de kinderen gaven zelf aan dat ze een hele leuke middag hebben gehad.


Vrijdag 19 November
De laatste dag voor het weekend weer begint. Dit merk je ook aan de kinderen, ze zijn wat rustiger en willen lekker hun eigen ding doen. Het was erg koud buiten, dus de meeste kinderen hebben veel binnen gespeeld. We hebben samen dingen voor Sinterklaas geknutseld, die ze ’s avonds in hun schoen konden doen. Tussendoor hebben we nog pepernoten gebakken, waar de lekkerste pepernoten zijn gemaakt.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches