Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De tweede week van de Meivakantie! Week 18 - 2023

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 18!

 

Maandag 1 mei

De tweede en laatste week van de vakantie is begonnen! Vandaag beginnen we de dag rustig met vrij spelen. Zo’n vakantiedagen zijn altijd erg lang, dus we starten de dag vaak rustig op. Vandaag was meester Kenny jarig, hij is vandaag 27 jaar geworden! Wie jarig is trakteert, dus in de ochtend hebben we de verjaardag van Kenny gevierd en had hij voor alle kinderen een lekkere traktatie bij. In de middag kwam Stefanie van de Handmates gifts weer een keer langs! Vandaag hebben we met haar pompom diertjes gemaakt. Hier zijn hele mooie diertjes uit gekomen. De dag vloog voorbij, dus na het knutselen hadden we nog maar even de tijd om te spelen voordat we opgehaald werden.

 

Dinsdag 2 mei

Vandaag zijn we met een erg grote groep. Alleen maar meer kinderen om lekker mee te spelen dus! in de ochtend hebben we een puzzelspeurtocht gedaan! Overal op het terrein lagen allemaal puzzelstukken die we eerst moesten gaan zoeken, toen alle stukken gevonden waren konden we de puzzels gaan maken. Één hele mooie Sportstuif puzzel en nog een puzzel van een koning. De kinderen vonden het een hele leuke activiteit! Na de speurtocht zijn we lekker met alle kinderen gaan lunchen, dit doen we altijd als een lopend buffet. Iedereen mag om de beurt langs komen en een boterham klaar maken. Na de lunch stonden er nog 3 activiteiten op de planning: slijm maken, wafels versieren en een escape room. De kinderen werden in groepjes opgedeeld en gingen zo alle activiteiten af. Alle activiteiten waren erg leuk en de kinderen hebben super goed mee gedaan! Toen was de dag alweer voorbij en werden de kinderen alweer opgehaald.

   

 

Woensdag 3 mei

De week is weer doormidden. Vandaag waren er maar 9 kindjes op de bso. Helaas iets teveel voor in onze bus, maar dat weerhoud ons er niet van om op uitstapje te gaan. Gelukkig is Speeltuin Geenhoven dichtbij en kunnen we daar te voet naartoe. Eerst hebben we op de BSO boterhammen gesmeerd voor de lunch, hebben we wat ranja gemaakt en hebben we ons goed ingesmeerd. Hierna was het tijd om te voet naar speeltuin Geenhoven te gaan. Hier hebben we de hele dag lekker kunnen spelen op de trampolines, in de zandbak en op de klimtoestellen. Aan het einde van de middag zijn we weer rustig terug gewandeld naar de BSO en hebben we nog even vrij kunnen spelen buiten in de zon. Toen werden we helaas alweer opgehaald bij de BSO.

   

 

Donderdag 4 mei

Vandaag weer een wat drukkere dag op de BSO, alleen maar meer gezelligheid dus! Het was erg lekker weer vandaag, dus zijn we de hele dag buiten geweest. Toen alle kindjes er waren in de ochtend zijn we met z’n alle naar kinderboerderij De kleine Meer geweest, bij de Smelen. Hier hebben we tussen de diertjes kunnen lopen en hebben we ze kunnen aaien, maar hebben we ook lekker in het speeltuintje kunnen spelen. Na de kinderboerderij zijn we terug gegaan naar de BSO om hier te lunchen. Toen alle kindjes genoeg hadden gegeten, zijn we weer door gegaan naar het volgende uitstapje namelijk … naar de Klimbim! Hier konden de kinderen zich lekker uitleven. Hier hebben ze geschommeld, met water gespeeld en zijn ze van de hoge glijbaan af gegaan. De middag vloog voorbij! Helaas moesten we aan het einde van de middag weer terug naar de BSO, maar niet vóórdat we een ijsje kregen. We hebben eerst samen de ijsjes op gegeten en zijn toen weer terug gegaan naar de BSO waar de kinderen alweer snel opgehaald werden.

    

   

 

Vrijdag 5 mei 

Het was vandaag een rustige dag met veel leuke activiteiten. In de ochtend hebben we eerst lekker binnen bij Sportstuif gespeeld met lego, na het fruit eten zijn we naar het Wilhelmina park gegaan. Daar hebben we lekker heel de tijd in de speeltuin gespeeld vooral de glijbaan en de schommels waren favoriet. Na een drukke ochtend te hebben gehad zijn we lekker terug naar Sportstuif gegaan om een boterham te eten. In de middag begon het helaas te regenen, we zijn toen lekker binnen bij de Malpie Hoeve gaan spelen. Iedereen heeft zich hier goed vermaakt. Toen we weer terug bij Sportstuif kwamen hebben we nog lekker een koekje gegeten en werd iedereen alweer opgehaald. 

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches