Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De open dag bij Sportstuif Valkenswaard!

Woensdag 9 september vond de open dag plaats bij Sportstuif Valkenswaard. Onze sportieve naschoolse opvang biedt dé primeur in de naschoolse opvang op het gebied van sport en spel. Wij werken enkel met HBO afgestudeerde pedagogisch professionals met een ALO diploma. Hierdoor krijgen de kinderen dagelijks een gevarieerd en interessant sport- en spelaanbod.

De open dag werd gecombineerd met de gratis woensdagmiddagactiviteit die eens per maand plaatsvind. Bij de woensdagmiddagactiviteit mogen alle basisschoolkinderen uit Valkenswaard en omstreken gratis meedoen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het sportveld van SV Valkenswaard.

De zon scheen, er stond een muziekje aan en het leukste: er waren veel kinderen om lekker mee te bewegen. Er stond een springkussen, er was een boksles en de kinderen mochten leren schieten met pijl en boog, ofwel archery tag. Het was een prachtige dag! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de gezelligheid.

Mocht u de open dag nou gemist hebben maar wel interesse hebben in Sportstuif kunt u ons altijd bereiken via info@sportstuif.nl



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches