Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De herfst komt eraan in week 38 - 2021!

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 38!

Maandag 20 september

Hoewel het zonnetje nog heerlijk schijnt was het nu toch echt te merken dat de herfst eraan komt; het is frisser en er vallen ineens veel blaadjes van de bomen. Toch deerde dat ons niet om wederom de hele middag lekker naar buiten te gaan! We startten het sportuurtje met de Chinese muur. Het tweede spel was mega kingbal. Even oefenen, maar erg leuk! Vooral de oudere kinderen hadden echt inzicht in het spel waardoor ze extra lang in het spel wisten te blijven.

Dinsdag 21 september

Wederom een heerlijk zonnetje maar met een fris windje. Perfect weer voor een Sportstuif dag! Met bijna 30 kinderen is het gezellig druk op de dinsdag. Na het ophalen en fruit eten gaan we aan de slag in drie vakken; we spelen

Woensdag 22 september

Vandaag gingen we met de kinderen op uitstapje naar het Zandbos in Deurne! Dit heerlijke speelbos is ideaal voor onze sportieve kinderen. Ze kunnen er hutten bouwen, schommelen, van de kabelbaan, graven, klimmen en klauteren en ga zo maar door. We hebben onszelf hier heerlijk uitgeleefd!

Vrijdag 24 september

Het was alweer even geleden sinds we verstoppertje in het donker hadden gedaan, en de kids waren weer enorm enthousiast toen we het voorstelden! We spelen vrijwel altijd buiten, dus deze activiteit binnen was een leuke afwisseling. We bouwden verschillende verstopplekken. De lampen uit, discolampen aan, gordijnen omlaag en gaan met die banaan!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches