Bij deze BSO kunnen kinderen op een plezierige bewegen en sporten onder begeleiding van enthousiaste medewerkers

Sjors Aerts Sjors Aerts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De herfst is begonnen! Week 37 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 37!

 

Maandag 12 september

We beginnen de week weer met een nieuwe sportplanning, vol nieuwe en leuke activiteiten.
Vandaag stonden er twee leuke activiteiten op de planning. Eén activiteit voor de grote kinderen en één activiteit voor de kleinere kinderen. Voor de grote kinderen stond slagbal op de planning, hierbij werden de samenwerking skills van de kinderen getest. Voor de kleine kinderen stond er een leuk tikspelletje op de planning. Na gezamenlijk gesport te hebben was het tijd voor een welverdiend koekje. Daarna konden de kinderen nog lekker vrij spelen tot papa en mama ze weer op kwamen halen.

   

 

Dinsdag 13 september
Dinsdag was weer een gezellig drukke middag met veel kinderen. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed in beweging kon zijn, zijn er drie verschillende activiteiten uitgezet. Alle kinderen hebben aan alle drie de spellen deelgenomen. Spel 1 mijnenveld: lukt het jouw om zonder een bom te raken aan de overkant te komen. Spel 2 slingertikkertje & spel 3 Fopbal. Schrik je snel of heb je stalen zenuwen en een snel reactievermogen om de bal te vangen?

 

Woensdag 14 september

Op woensdag heeft de herfst zijn intocht gemaakt. Het was een regenachtige middag, maar ondanks de regen hebben we er toch een hele leuke middag van gemaakt. De kinderen hebben namelijk koekjes gebakken! Voordat er koekjes gebakken konden worden moesten er natuurlijk eerst boodschappen gedaan worden. Dus jassen aan en paraplu’s open, zo zijn we gezellig met zijn allen naar de winkel gelopen. Eenmaal terug van de winkel kon het bakken beginnen eerst lekker kneden, daarna mooi vormpjes maken, bakken, versieren en smullen maar !!!!

 

Donderdag 15 september

Donderdag was een feestelijke middag er waren namelijk twee jarige kindjes. Na het fruit eten zijn ze luidkeels toegezongen door alle kinderen. Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeautjes, daarom mochten de jarigen na het uitdelen van de verjaardag traktatie een mooi cadeautje uitzoeken uit de verjaardagsdoos van Sportstuif. Hierna was het tijd om lekker met zijn alle buiten te spelen gaan spelen. De kinderen hebben vandaag zelf bedacht wat ze allemaal gingen doen. Zo ging één groepje voetballen, één groepje ging knakworst tikkertje doen en de andere kinderen waren lekker in de bossen aan het spelen. Het was weer een leuke middag, waar iedereen zijn of haar energie goed kwijt kon.

   

 

Vrijdag 16 September

Helaas was het vandaag weer de hele dag aan het regenen, dus we zijn veel binnen geweest. Maar ondanks dat we de hele middag binnen waren, hebben de kinderen zich goed vermaakt. Zo hebben we spelletjes gedaan met de juf en de meester en hebben we hutten gebouwd. De tijd vloog weer voorbij en voordat we het wisten, was het alweer tijd voor weekend! 😊

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches