Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De grote oversteek, 6 kamp en ballorig! Week 41-2023

Maandag 9 oktober

Vandaag is het weer een nieuwe week en is het dus weer tijd voor twee actieve, maar ook leuke activiteiten. Nadat alle kinderen waren opgehaald, was het eerst tijd voor een fruithapje en limonade. Hierna gingen we al snel naar buiten en hadden we de groep in twee groepjes verdeeld. Het ene groepje startte met de grote oversteek. Het andere groepje startte met fototikkertje. Ze kinderen waren erg fanatiek tijdens de spellen en deden er alles aan om te winnen. Na de twee activiteiten was het tijd voor een koekje en vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen alweer snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 10 oktober

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna gingen we snel naar buiten voor de drie activiteiten die op de planning stonden, namelijk: Estafetteparcours, kat en muisspel en tienbal. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 11 oktober

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn namelijk eerder uit. Hierom was het dus tijd voor een speciale activiteit. Nadat alle kinderen waren opgehaald hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na de lunch was het tijd voor de speciale activiteit, namelijk: 6 kamp bij sportstuif Weert. De kinderen waren erg enthousiast over de activiteiten en hadden het erg naar hun zin. Rond 16:30 zijn we teruggereden naar sportstuif Valkenswaard, want vanaf 17:00 werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Donderdag 12 oktober

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit en limonade gedronken. Na het fruit eten gingen we al snel naar buiten om twee activiteiten te doen. Vandaag stond een voetbalestafette en overlooptrefbal op de planning. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen en was het tijd voor een koekje. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen weer snel opgehaald.

Vrijdag 13 oktober

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week en was het ook weer een lange dag bij sportstuif Valkenswaard. Veel scholen in de gemeente Valkenswaard zijn namelijk ook op vrijdag vroeger uit. De laatste dag van de week, betekent ook een speciale activiteit. We gingen na de lunch namelijk naar Ballorig in Veldhoven. Hier waren de kinderen erg enthousiast over en de tijd vloog dan ook voorbij. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard mochten de kinderen nog vrij spelen. Er werd veel gevoetbald, met LEGO gespeeld en er werd ook veel gekleurd. De kinderen werden alweer snel opgehaald door alle ouders en zo kwam er een einde aan de week bij sportstuif Valkenswaard en was het tijd voor weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches