Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De eerste week van de Meivakantie! week 17 - 2023

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 17!

 

Maandag 24 april

De vakantie is weer begonnen! Vandaag is de eerste dag van de vakantie en het wordt lekker druk. Zoals altijd hebben wij ook vandaag weer super leuke activiteiten op het programma staan. In de ochtend hebben de kinderen vrij mogen spelen, maar in de middag stond het Sportstuif rad van fortuin op het programma. De kinderen werden in groepen verdeeld en elke groep mocht aan een tafel gaan zitten. Elke keer mocht een groepje aan het rad draaien, bij elk nummer hoorde een opdracht. Deze opdracht moest je dan met je groepje uit gaan voeren. Zo kon je punten verdienen en het winnende groepje kreeg een leuke prijs! Hierna hebben de kinderen nog even vrij mogen spelen en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.

   

 

Dinsdag 25 april

Ook vandaag weer een drukke vakantiedag, alleen maar gezelligheid dus! in de ochtend hebben we buiten een puzzelstukken speurtocht gedaan. Er lagen overal bij de BSO verschillende puzzelstukken verstopt en deze moesten de kinderen gaan zoeken. Aan het einde kwamen er twee leuke puzzels uit! Na de speurtocht zijn we met z’n alle gaan lunchen, het was een soort lopende buffet. Lekker wat beweging om een boterham te gaan halen. Na de lunch zijn we gaan knutselen. Ook dit doen we bij onze sportieve BSO. Vandaag stond alvast in het teken van koningsdag, dus alle kinderen mochten een eigen kroon maken. Er zijn hele mooie creaties uit gekomen en we hadden alleen maar koningen en koninginnen op de BSO. Hierna hebben de kinderen lekker vrij gespeeld en daarna zat de dag er alweer op!

   

 

Woensdag 26 april

Vandaag was het tijd voor een leuk uitstapje in de middag! Omdat we vandaag niet zoveel kinderen hadden konden we na de lunch met onze mooie blauwe auto’s en de kinderen op pad. Maar eerst moesten alle kinderen nog even rustig opstarten en zijn we begonnen met binnen spelen, hier hebben we lekker zitten kleuren, met LEGO gespeeld, tafelvoetbal gespeeld en nog veel meer. Na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan en hebben we hutten gebouwd en lekker gevoetbald. De ochtend is voorbij gevlogen! Na het buiten spelen zijn we gaan lunchen en meteen daarna zijn we op uitstapje naar de Hooiberg geweest! Hier kwamen we Sportstuif Son en Breugel tegen, waar we lekker mee hebben kunnen spelen. Na een middag spelen bij de Hooiberg zijn we weer terug gegaan naar Valkenswaard en werden de kinderen alweer opgehaald.

   

 

Donderdag 27 april

Vandaag is het koningsdag en is de BSO ook een dagje dicht, onze collega’s hebben vandaag op verschillende plekken activiteiten georganiseerd. Ben je ze toevallig ergens tegen gekomen?

 

Vrijdag 28 april 

Nog één dag en dan zit de eerste week van de vakantie er alweer op. Vandaag mochten de kinderen zelf kiezen wat zij gingen doen. In de ochtend hebben ze lekker binnen gespeeld en in de middag zijn ze lekker naar buiten gegaan. Hier hebben ze de hele middag vrij kunnen spelen en hutten kunnen bouwen in de bossen. Alle kindjes hebben lekker gespeeld vandaag en ze hebben een hele leuke dag gehad! 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches