Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Chinese muur, Engels voetbal en Sinterklaasjournaal! Week 45 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 45!

 

Maandag 7 November

De week is weer begonnen! Vandaag hadden de kinderen erg leuke ideeën voor spelletjes die we konden doen, namelijk Chinese muur tikkertje en omgekeerd verstoppertje. Zoals altijd hebben we de groep in een groep van jongere kinderen en een groep van oudere kinderen gesplitst. De jongere kinderen begonnen met omgekeerd verstoppertje en de oudere kinderen begonnen met Chinese muur tikkertje. Iedereen deed super goed mee en was erg fanatiek. Na enkele rondes gespeeld te hebben was het tijd om te wisselen. Alle kinderen hebben beide spelletjes gedaan en vonden het ook nog erg leuk! Na de spelletjes werd het alweer gauw donker, maar dat is deze week niet erg. Hierdoor konden we gezellig het Sinterklaasjournaal met alle kinderen kijken!

 

Dinsdag 8 November

Op dinsdag helpt onze stagiaire Cathelijne altijd een handje mee, wat wij ook erg fijn vinden! Zij helpt de kinderen waar ze dat nodig hebben en verzint ook altijd een leuk spelletje wat ze met de kinderen kan doen. Vandaag heeft ze voor boter, kaas en eieren estafette gekozen. De ene groep begon dus bij Cathelijne en de andere groep ging met Anouk en Antje Annemaria koekoek spelen. Bij boter, kaas en eieren estafette konden de kinderen goed hun energie kwijt, lekker veel rennen! Annemaria koekoek hebben de kinderen ook al vaker gedaan, waardoor iedereen het meteen begreep en we ook meteen aan de slag konden. De kinderen vonden de spellen weer super leuk vandaag en de tijd vloog, net als altijd, weer voorbij.

 

Woensdag 9 November

Een rustige dag op de BSO, dus doen we ook alles lekker rustig aan. We zijn begonnen met het gezamenlijk eten van boterhammen en daarna mochten we lekker vrij spelen. Alle kinderen zijn mee naar buiten gegaan naar het bos, om daar een stuiterballenbaan te maken. De juffrouw heeft ook goed mee geholpen wat een mooi resultaat op leverde. Nadat de stuiterballenbaan af was, zijn we weer naar binnen gegaan om lekker fruit te eten. Na het fruit eten zijn de meeste kinderen binnen gebleven om daar lekker verder te spelen. Het was een relaxte, gezellige middag!

 

Donderdag 10 November

Ook vandaag weer een lekker drukke dag op de BSO, zoals altijd beginnen we de middag met een lekker stukje fruit. Na het fruit eten gaan we meteen naar buiten om te beginnen met de spelletjes. Gelukkig is het ondanks de herfst nog steeds heerlijk weer! Vandaag stonden de spellen Engels voetbal en Hoepeldans op het programma, hierbij hebben de kleinere kinderen hoepeldans gedaan en de grotere kinderen hebben Engels voetbal gedaan. Beide spellen waren al bekend bij de kinderen, dus konden we vandaag lekker snel beginnen. Na een klein uur bezig te zijn geweest met de spellen hadden alle kinderen mooie rode wangetjes, een koekje hadden ze dus ook wel verdiend!

 

Vrijdag 11 November

Het weekend staat voor de deur en alle kinderen kijken uit naar de intocht van Sinterklaas. We hebben er al een super leuke week met veel leuke activiteiten op zitten en vandaag kwam ook nog eens Stefanie van The handmates weer een keer langs om samen met ons iets leuks te knutselen. Omdat het pas Halloween is geweest, kwam Stefanie met ons vleermuizen maken. Hier zijn hele leuke creaties uit gekomen. Na het knutselen wat het tijd voor het fruitmoment en daarna mochten de kinderen lekker film kijken met popcorn erbij! het weekend is begonnen! 

   

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches