Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsbingo, geluksestafette en polonaise tikkertje! Week 6- 2024

Maandag 5 februari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Eerst hebben we gezamenlijk een hapje fruit gegeten met wat limonade erbij. Hierna zijn we al snel naar buiten gegaan om twee activiteiten te doen, namelijk: De grote oversteek en geluksestafette. Er waren erg veel lachende gezichtjes te zien en er werd dan ook goed actief meegedaan. Alle kinderen konden tijdens de activiteiten weer hun energie kwijt en iedereen was weer erg actief bezig geweest vandaag. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen al opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 6 februari

Nadat alle kinderen waren opgehaald van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om drie activiteiten te doen met de fontys stagiaires. De stagiaires hadden twee spellen voorbereidt, namelijk: Een tikspel en anne maria koekkoek. Zelf hadden we ook nog een extra activiteit gegeven, namelijk: Ring werpen. Er werd erg veel gerend tijdens de drie activiteiten en na afloop hadden de kinderen dus ook een lekker koekje verdiend. Na de twee activiteiten werden de kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij sportstuif Valkenswaard er weer op.

Woensdag 7 februari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard. De scholen zijn op woensdag namelijk eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht met wat limonade erbij. Na de lunch zijn we al snel begonnen aan de eerste activiteit, namelijk: Verstoppertje in het donker. Dit wilden de kinderen erg graag doen en daarom hebben we onze keuze voor de activiteit ook aangepast aan de behoeftes van de kinderen. Na de activiteit was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het furithapje werd er nog erg veel gevoetbald buiten en werden er binnen ook veel spelletjes gespeeld, zoals mini golf en kaartspelletjes. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij sportstuif Valkenswaard er weer op.

Donderdag 8 februari

Na het ophalen van alle kinderen, was het weer tijd voor een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om niet twee, maar drie activiteiten te doen. De fontys stagiaires hadden twee spellen voorbereid en wij zelf hadden het spel kaartenestafette voorbereid. Alle kinderen konden door de activiteiten weer hun energie kwijt en waren allemaal weer erg actief bezig geweest. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er buiten nog gevoetbald en werd er binnen nog met de LEGO en loombandjes gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 9 februari

Vrijdag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, omdat de kinderen eerder uit zijn van school. We zijn de dag begonnen met een gezamenlijke lunch met wat limonade erbij. Het was ook een hele speciale dag vandaag, want het was carnaval. Zo waren alle kinderen erg mooi verkleed en stond de activiteit van vandaag ook in het teken van de carnaval. We zijn namelijk carnavalsbingo gaan spelen. Na de carnavalsbingo was het tijd voor een fruithapje en na het fruithapje was het tijd voor de tweede activiteit, namelijk: polonaisetikkertje. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders. Zo zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches