Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne Ast Sanne Ast
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buskruit, monkey town en leeuwenkooien! Week 10 - 2024

Maandag 4 maart

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om niet twee, maar drie activiteiten te doen, namelijk: Harry potter tikkertje, curling en leeuwenkooien. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er veel buiten gevoetbald en werden er ook veel kaartspellen gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen ook weer opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 5 maart

Nadat alle kinderen van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje. Tijdens het fruithapje merkte we dat de kinderen weer erg veel energie hadden. Hierom zijn we dan ook zo snel mogelijk naar buiten gegaan om een aantal activiteiten te doen. Zo konden de kinderen hun energie kwijt in de activiteiten, die we gingen doen. De fontys stagiaires gaven twee van de drie activiteiten, namelijk: Voetbalestafette en het kat en muisspel. Ook was er nog een derde activiteit, namelijk: Kegelroof. Tijdens de activiteiten konden alle kinderen hun energie kwijt en er werd dan ook erg veel gerend. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 6 maart

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. We waren vandaag maar met vier kinderen, dus was het ook tijd voor iets speciaals. We vroegen aan de kinderen wat ze het liefste wilden doen. Iedereen gaf aan, dat ze erg graag naar monkey town wilden gaan. Dit zijn we dan ook gaan doen. Er waren erg veel lachende gezichtjes te zien bij monkey town en de kinderen hadden zich hier dan ook goed vermaakt. Rond 16:30 gingen we terug naar SV Valkenswaard, waar de kinderen nog vrij mochten spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

 

Donderdag 7 maart

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald in de gemeente Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. We zijn gaan trefballen en hebben een aantal tikspellen gedaan. De kinderen deden weer erg goed mee en konden hun energie weer kwijt tijdens de activiteiten. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

 

Vrijdag 8 maart

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een lange dag. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op vrijdag namelijk eerder uit. We waren de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch was het tijd voor de eerste activiteit, namelijk: Buskruit. Iedereen was zich goed aan het verstoppen en de zoekers deden goed hun best om iedereen te vinden, zonder dat de bal weer werd weggetrapt. Na de eerste activiteit mochten de kinderen nog even vrij spelen en hierna was het alweer tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje stond de tweede activiteit op de planning, namelijk: Iemand is hem niemand is hem. Tijdens de activiteiten werd er weer lekker veel gerend en waren er veel lachende gezichtjes te zien. Na de activiteit mochten de kinderen nog vrij spelen en tussen 17:00 uur en 18:00 uur werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders. Tijd voor een welverdiend weekend dus!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches