Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne Ast Sanne Ast
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buiten spelen en knutselen week 47 - 2021

Maandag 22 November

De week zijn we rustig begonnen. Het was mooi weer om buiten te spelen, dit hebben we dus ook met alle kinderen gedaan. Samen met Jennemieke hebben de kinderen Kingbal gedaan, een spel wat de kinderen zelf uit hebben gekozen en allemaal even fanatiek mee hebben gedaan. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. Aan het einde van de middag, toen het wat kouder en donkerder begon te worden zijn we naar binnen gegaan. hier zijn we begonnen met het maken van een piet of een sint. 

 

Dinsdag 23 November

Vandaag had onze stagiaire een leuke activiteit voorbereid, Ui tikkertje. Er was één iemand die teveel uien had gegeten, als je werd getikt moest je doen alsof je aan het huilen was. Iemand komt dan stiekem voorbij met een zakdoek, zodat je weer mee kunt doen met het spelletje. Het andere spelletje wat de kinderen met Marieke hebben gedaan is ‘’Stand in de mand’’. Een spel wat de kinderen nog niet allemaal kennen, maar uiteindelijk wel heel leuk vonden!

 

Woensdag 24 November

Op woensdagmiddag is er in de rollerhal bij VRC een leuke disco roller middag van 14:00 tot 16:00 uur, een activiteit die precies in ons straatje past. Iedereen heeft het geprobeerd, ookal hebben ze nog nooit op skeelers of rolschaatsen gestaan. Super stoer!! Nog voordat het 16.00 uur was hebben we onze skeelers en rolschaatsen weer uit gedaan, want zo’n middag is erg vermoeiend. Terug op de BSO mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen, dit hebben ze wel verdiend na een hele middag actief bezig zijn.

   

Donderdag 25 November

Zoals altijd op de donderdag een drukke dag, voor zo’n dag is het belangrijk dat er regelmaat is voor de kinderen. We gaan daarom altijd eerst gezamenlijk fruit eten en wat drinken en daarna beginnen we met de activiteiten. De kinderen doen verplicht mee aan de activiteiten, maar dit vinden zij niet erg. Veel kinderen verheugen zich elke keer weer op de activiteiten die we gaan doen. Vandaag stond op het programma ‘Pietenestafette’ en ‘sinterklaastikkertje’, onder het genot van leuke sinterklaas muziek. De kinderen vinden het leuk om in thema’s te werken, hier proberen we dan ook zoveel mogelijk iets mee te doen. Aan het einde van de middag, toen het kouder begon te worden, mochten de kinderen kiezen of ze binnen of buiten gingen spelen. Binnen konden ze kiezen of ze samen met Marieke een pietje wilde knutselen, veel kinderen wilden dit mee doen en zo zijn er veel mooie pietjes gemaakt.

   

Vrijdag 26 November

De laatste dag van de week, maar ook de koudste dag van de week. De kinderen zijn na het eten naar buiten gegaan om te spelen, maar kwamen na een tijdje weer terug naar binnen omdat het toch best koud is. De vrijdag is altijd een relaxte dag, waar niet teveel moet maar wel veel mag. Daarom hebben we samen een binnen activiteit gekozen, namelijk film kijken met popcorn. Hoe leuk?! Omdat vrijdag de laatste dag is van de week, vinden de kinderen het niet erg om soms een rustige activiteit te doen. Toen de film af was gelopen hadden de kinderen weer de keuze om een pietje te knutselen met Marieke, sommigen hebben dit mee gedaan en de andere hebben zelf iets geknutseld of zijn met de LEGO gaan spelen.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches