Een BSO naar mijn hart! De gehele dag staat in het thema van sport en spel! Lekker bezig zijn ipv saai binnenblijven. Dikke vette aanrader!

Petra Akkermans Petra Akkermans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuiven, speeltuin Geenhoven en knutselen! Week 28 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 28!

 

Maandag 11 juli
Het was vandaag weer een leuk begin van de week. Toen de kinderen uit school kwamen hebben we eerst lekker met zijn allen fruit gegeten, zoals we altijd doen. Daarna zijn we allemaal naar buiten gegaan. We hebben allemaal verschillende tikspelletjes op het veld gespeeld. Ieder kind mocht om de beurt een ander tikspelletje verzinnen en mocht dan automatisch als tikker beginnen. Daarna is iedereen nog lekker vrij gaan spelen en is er vooral veel van de bossen gebruik gemaakt. 

   

 

Dinsdag 12 juli
Vandaag duurde het wat langer voordat we allemaal compleet waren, doordat er een aantal scholen schoolreisje hadden. Eenmaal allemaal aangekomen bij Sportstuif hadden we nog 2 verjaardag te vieren. Alle kinderen hebben heel hard meegezongen en kregen nog een lekkere traktatie. Daarna is iedereen lekker vrij buiten gaan spelen.

 

Woensdag 13 juli
Zodra iedereen bij Sportstuif was hebben we eerst lekker een boterham gegeten. Na de boterham zijn we naar speeltuin Geenhoven gegaan. De helft van de kinderen was lekker gaan afkoelen in het water en de andere helft was in de zand/water bak aan het spelen. Aan het eind van de middag hebben we nog een ijsje gegeten als afsluiter van weer een geslaagde dag.

   

 

Donderdag 14 juli
In de ochtend had de Belhamel een studiedag, Daniël was het enige kindje en mocht dus zelf kiezen wat we gingen doen. Dus waren we naar speeltuin Geenhoven gegaan en hadden we wafels versierd. In de middag kwamen alle andere kindjes ook. Het was vandaag een warme dag, dus na het fruit eten hebben we de buikschuifbaan buiten op het veld gelegd. De kinderen mochten zelf kiezen met welke activiteit ze mee wilde doen. De keuze was heel snel gemaakt. Alle jongens gingen mee buikschuiven en hebben lekker afgekoeld. De meiden hebben heel de middag met Stefanie van Handmates schilderijtjes gemaakt. Alle knutselwerkjes waren heel mooi geworden en ze mochten ze natuurlijk ook mee naar huis nemen. Het was weer een geslaagde dag vandaag.

   

 

Vrijdag 15 juli
Ook vandaag zijn we weer naar speeltuin Geenhoven gegaan, omdat dit een goede plek is voor de kinderen om af te koelen. Met dit warme weer een fijne plek om te ontspannen na een lange schoolweek. Er werd veel in het water gespeeld en op de trampolines gesprongen. Het was weer een super leuke week, hopelijk wordt volgende week, de laatste week vóór de vakantie, net zo leuk.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches