Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowlen, vissen en rollerdisco! week 7 - 2022

Maandag 14 februari

De week is weer begonnen en het is een speciale dag vandaag, want het is Valentijnsdag! De kinderen begonnen vandaag al meteen met het maken van mooie tekeningen met hartjes. De juffen en meester hebben verschillende tekeningen gekregen, super lief! Na het tekenen was het tijd om toch nog even buiten te gaan spelen, we hebben hier met meester Tiago schipper mag ik over varen? gedaan in twee verschillende groepen. De kleintjes bij elkaar en de grotere kinderen bij elkaar, zo was het voor iedereen leuk om mee te doen met het spel!

 

Dinsdag 15 februari

Op dinsdag bereiden onze stagiaires altijd een leuke activiteit voor de kinderen, zo ook vandaag. Vandaag stond er voor de grote kinderen een nerfgunbattle op het programma en voor de kleinere kinderen zakdoekje leggen. Activiteiten waar iedereen aan mee kan doen! De nerfgunbattle was super gaaf! Iedereen zat helemaal in zijn rol en was druk bezig met verstoppen en schieten, want je wil natuurlijk niet geraakt worden.

Bij zakdoekje leggen werd de creativiteit van de kinderen getest, want na een aantal rondes ze moesten namelijk zelf liedjes verzinnen! Hier kwamen de gekste en grappigste liedjes uit, we hebben dus weer een middag vol plezier gehad!

   

 

Woensdag 16 februari

Vandaag mochten de kinderen van meester Maurice zelf kiezen wat ze wilden gaan doen, ze moesten het wel allemaal met elkaar eens zijn. De keuze was snel gemaakt, ze wilden allemaal heel graag naar de rollerdisco bij VRC Valkenswaard! Zo gezegd, zo gedaan. We zijn van 14:00 tot 16:00 de hele tijd druk bezig geweest met rolschaatsen en skeeleren, de tijd vloog voorbij! Om 16:00 uur zijn we weer terug gegaan naar de BSO en hier hebben de kinderen nog even vrij kunnen spelen, voordat de eerste ouders er alweer waren. Het was dus een super leuke middag voor iedereen!

 

Donderdag 17 februari

Een aantal weken geleden hebben we aan de kinderen van de donderdaggroep gevraagd wat zij graag een keer als uitje willen doen, ze hadden de keuze uit bowlen, midgetgolf en naar de speeltuin. Iedereen heeft een keuze door gegeven en dit gaan we de komende weken in kleine groepjes doen. Vandaag was de eerste groep aan de beurt, we zijn met deze kinderen wezen bowlen bij bowling Valkenswaard! De kinderen vonden het super vet en er zijn meerdere strikes gegooid, super knap!

De groep die op de BSO bleef hebben ook een leuke middag gehad met Maud en Tiago, zij hebben het spel vissen gedaan. Iedereen kreeg een hoepel en moest hiermee zoveel mogelijk vissen proberen te vangen die in het vak lagen. Ook dit vonden de kinderen super leuk! Na het spel hebben de kinderen nog vrij kunnen spelen voordat ze weer opgehaald werden.

   

 

Vrijdag 18 februari

Storm Eunice zorgde er vandaag voor dat we niet buiten konden spelen, het waaide te hard en het regende steeds tussendoor. Wel een goed moment voor Tim om zijn zelfgemaakte vlieger uit te proberen, hij deed het super goed! Verder hebben we vandaag de hele dag binnen gespeeld. Alle kinderen hebben de hele middag samen gespeeld en aan het einde van de middag hebben we film gekeken met popcorn! Dat maakte het toch minder erg dat we niet buiten konden spelen vandaag.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches