Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boter kaas en eieren, pionnenvoetbal en jumpsquare! Week 50- 2023

Maandag 11 december

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Eerst hebben we gezamenlijk een hapje fruit gegeten met wat limonade erbij. Hierna zijn we met zijn alle al snel naar buiten gegaan om een aantal activiteiten te doen. Vandaag stond er het spel iemand is hem niemand is hem en boter kaas en eieren op het programma. Iedereen deed superhard zijn best om te winnen en alle kinderen hebben erg actief meegedaan. Na de activiteiten was het nog tijd voor een lekker koekje en hierna werden de kinderen alweer snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 12 december

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Ondanks het koud was, zijn we met zijn alle weer naar buiten gegaan om de twee activiteiten te doen, die op het programma stonden, namelijk: drie op een rij estafette en pionnenvoetbal. Ook vandaag waren er weer veel lachende gezichtjes te zien tijdens de activiteiten. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer opgehaald door de ouders.

 

Woensdag 13 december

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn namelijk vroeger uit op woensdag. Dit betekent dat er dus ook een speciale activiteit op het programma stond vandaag. Nadat we gezamenlijk hadden geluncht, zijn we namelijk naar jumpsquare gegaan in Eindhoven. De kinderen wilden hier super graag naartoe en daarom zijn we dit dus ook gaan doen. De kinderen hadden het super erg naar hun zin en er is dan ook heel erg veel gesprongen bij jumpsquare. Toen we terugkwamen was het nog tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door de ouders.

Donderdag 14 december

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna zijn we al snel naar buiten gegaan om niet twee, maar drie activiteiten te doen, namelijk: Chinese muur tikkertje, tweetal bal en voetbal. De kinderen zijn dus weer erg actief bezig geweest vandaag en er waren weer veel lachende gezichtjes te zien. Na de activiteiten mochten de kinderen weer vrij spelen en werd er veel gevoetbald. Ook werden er binnen nog veel spelletjes gespeeld en werd er veel met de LEGO gespeeld. De kinderen konden aan het einde van de dag dus weer met een voldaan gevoel naar huis en werden allemaal rond 18:00 weer opgehaald.

 

Vrijdag 15 december

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch mochten de kinderen vrij spelen en werd er veel gevoetbald. Ook werden er veel kaartspellen binnen gespeeld. Na het fruithapje in de middag zijn we met zijn alle nog kerstkaarten gaan knutselen. Ook moesten er tussendoor veel kinderen naar de zwemles gebracht worden en heeft bijna de helft van de kinderen ook nog gezwommen. Het was dus weer een lange dag, vol met leuke activiteiten. Zo was het om 17:00 nog tijd voor het laatste koekje van de week, want hierna werden alle kinderen weer vrij snel opgehaald door alle ouders. Tijd voor een welverdiend weekend dus!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches