Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Archery tag, samenbijsportstuif en onze gave rekentool in week 15 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 15!

Rekentool

Hebben jullie onze toffe rekentool al gezien op onze website? Via deze rekentool kunnen ouders heel makkelijk uitrekenen hoeveel geld ze kwijt zijn aan de kinderopvang bij Sportstuif! Je vult je inkomen in en het aantal uren dat je voor je kind af wilt nemen. De hoeveelheid kinderopvangtoeslag wordt berekend en je hebt direct voor ogen wat je kwijt bent aan opvang. Dat is nog eens handig!

Archery tag

Buurtsportcoach Martine nam dinsdag de archery tag spullen mee! Deze pijl en boog set is niet alleen super cool om te zien, maar is ook heel veilig door de beschermende maskers en svhuimrubberen punt. Onze stagiaires van Sportief Valkenswaard hebben er een gaaf sport- en speluurtje van gemaakt!

Samenbijsportstuif

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat ieder kind mee kan doen. Jong of oud, groot of klein. Wij waren erg blij toen de noodopvang opgeheven werd, want dit zou ook betekenen dat we weer konden starten met het gratis sport- en speluurtje. Hierbij mogen alle kinderen zich inschrijven via www.samenbijsportstuif.nl . Op Facebook nieuwspagina Valkenswaard24 hoorden we dat 176 kinderen dit jaar geholpen zijn door stichting Leergeld. Wij zijn blij dat wij hier ook een steentje aan kunnen bijdragen! Lees hier het artikel van Valkenswaard24.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches