Sinds kort gaat ons zoontje naar de Sportstuif. Fijn clubje kinderen bij elkaar en ze doen er hele leuke activiteiten. Zijn veel buiten en maken op een leuke manier kennis met verschillende sporten. We zijn altijd te vroeg met ophalen ðŸ˜‰.

Marieke Moonen Marieke Moonen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Archery tag, pieten estafette en pepernoten bakken! Week 46 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 46!

 

Maandag 14 november

De week is weer begonnen! Vandaag is Stefanie van the Handmates weer komen knutselen. Met verf, lijm, knopen en steentjes hebben alle kinderen een super mooi schilderij gemaakt. Erna hebben ze tot het donker werd nog vrij gespeeld buiten zodat ze hun energie kwijt konden en de tijd vloog zoals altijd weer super snel voorbij.

 

Dinsdag 15 november

Vandaag is een extra speciale dag want Anouk en onze stagiaire Cathelijne waren in het weekend jarig, nadat alle kinderen super hard voor ze gezongen hadden kregen ze nog een lekkere traktatie! Erna gingen we naar buiten en werden er weer leuke spellen gedaan. Cathelijne heeft met de kleine kinderen stopcontact tikkertje gedaan en met de grote kinderen levend memory, iedereen deed goed mee en verzon leuke dansjes. Vandaag waren er ook 2 stagiaires van de Fontys aanwezig die een spel bedacht hadden om alle namen te leren kennen, en dat zijn er nog al wat! Om de namen te leren kennen zijn ze begonnen met een bal naar elkaar overgooien waarbij ze hun eigen naam moesten zeggen. Erna hebben ze stand in de mand gedaan. Iedereen deed goed mee en de namen werden hard geroepen, die zullen ze niet meer vergeten!

 

Woensdag 16 november

De dag begon rustig, we zijn begonnen met het gezamenlijk eten van boterhammen en daarna hebben we mooie tekeningen gemaakt. Maar toen was het tijd voor meer actie, want Antje kwam voor DE woensdag middag activiteit: archery tag. Er werden hoepels in de goals opgehangen, helmen opgezet en toen was het tijd om te gaan schieten met een pijl en boog. Erna hebben ze nog een wedstrijd gedaan met Anouk en Cathelijne wie het verste kon schieten!

   

 

Donderdag 17 november

Vandaag was het weer een drukke dag op de BSO, na het fruit eten hadden we weer een verjaardag om te vieren want ook Sander was in het weekend jarig! Erna zijn we meteen naar buiten gegaan om te beginnen met de spelletjes. Marieke en Anouk hadden pionnen klaargezet en blokjes vast, wat moest hiermee gebeuren vroegen de kinderen zich af? De grote pieten estafette race! Onze pietjes moesten zo snel mogelijk de pakjes naar de overkant brengen, hierbij konden ze hun energie goed kwijt en ze waren allemaal super snel! Omdat woensdag archery tag zo leuk was werden er vandaag weer veel pijlen raak geschoten in de hoepels! Ook werd er op het einde van de dag nog (op een veilige manier) tegen elkaar gespeeld met Antje, Maud en Kenny.

         

 

Vrijdag 18 november

De week vloog weer voorbij en er werden veel verhalen verteld over wat we allemaal in onze schoen hebben gekregen van Sinterklaas en de pieten. Omdat we door al deze verhalen zin kregen in pepernoten hebben wij, in onze eigen Sportstuif pepernotenfabriek, overheerlijke pepernoten gebakken. Na het fruit eten waren de pepernoten afgekoeld en toen hebben we ze meteen opgegeten, en wat waren ze lekker! En toen was het alweer weekend, tot volgende week allemaal!

   

 

 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches