Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Allesbal, geluksestafette en omgekeerd verstoppertje! Week 44- 2023

Maandag 30 oktober

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Eigenlijk was het plan om na het fruithapje lekker naar buiten te gaan, maar het weer liet dit helaas niet toe. Hierom hadden we ervoor gekozen om twee binnenactiviteiten te doen en één buitenactiviteit. De buitenactiviteit was wel nog onder een afdak, zodat de kinderen niet helemaal nat werden geregend. Binnen hadden we het spel weerwolven en museumwachtertje gedaan. Buiten hadden we de pionnendans gedaan. De kinderen vonden de drie activiteiten erg leuk en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Na de activiteiten was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 31 oktober

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna gingen we snel naar buiten voor de twee activiteiten die op de planning stonden, namelijk: Allesbal en geluksestafette. Bij allesbal kon het team dat erin kwam kiezen of er voetbal, basketbal of handbal werd gespeeld. Om 17:00 waren de activiteiten afgelopen en mochten de kinderen nog vrijspelen. Tijdens het vrijspelen werden de kinderen alweer snel opgehaald door alle ouders. 

Woensdag 1 november

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard waren namelijk eerder uit. Nadat de kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Hierna zijn we met alle kinderen naar de sportstuif in Veldhoven gegaan. Hier hebben we tijdens de warming-up met zijn alle een aantal dansjes gedaan. Na de warming-up stond er een speciale activiteit op de planning i.v.m. Halloween, namelijk: Zombie tikkertje. Na de activiteit moesten we alweer snel terug naar onze eigen locatie in Valkenswaard, want sommige kinderen werden al rond 17:00 opgehaald. Eenmaal terug op locatie duurde het dan ook niet lang, voordat alle kinderen waren opgehaald door de ouders.

Donderdag 2 november

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Vandaag stonden er eigenlijk twee leuke activiteiten op de planning, maar door het slechte weer hebben we dit moeten aanpassen. We zijn binnen twee activiteiten gaan doen, namelijk: Elektrische shock en just dance. Er waren veel lachende gezichtjes te zien tijdens de activiteiten. Vooral just dance vonden de kinderen erg leuk. Na de activiteiten was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 3 november

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch mochten de kinderen eerst vrijspelen. Er werd veel gevoetbald, maar er werden binnen ook veel spelletjes gespeeld. Na het fruithapje in de middag, vroegen we aan de kinderen wat voor een activiteit ze wilden gaan doen. De kinderen wilden erg graag verstoppertje en omgekeerd verstoppertje spelen. Dit zijn we dan ook gaan doen, want we willen ook altijd rekening houden met de behoeftes van de kinderen. Na de activiteiten zat de dag er alweer bijna op en kwam er weer een einde aan de week bij Sportstuif Valkenswaard. Tijd voor weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches