Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

EK spanning en afscheid van de stagiaires in week 25-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 25!

Maandag 21 juni
Maandag hadden we een klein maar gezellig clubje. Het weer was inmiddels na enkele weken van hitte gelukkig iets bekoeld. We speelden vandaag memory estafette! Omdat we een aantal kleine kinderen hadden, begonnen we erg makkelijk. De plaatjes lagen naar boven zodat ze meteen zichtbaar waren. In estafettevorm renden de kinderen naar de memory, pakten twee identieke kaartjes en renden terug. Dit ging al erg goed! Stap voor stap maakten we het steed moeilijker. We draaiden de kaartjes om en ronde voor ronde voegden we een memory toe, zodat er steeds meer kaartjes lagen. Aan het eind van alle ronden kwamen we uit op een gelijkspel. Daarna gingen we fijn vrij spelen in het bos, op de stoep en op het veld. Eikels zoeken, stoepkrijten en skateboarden en voetballen waren vandaag favoriet. Aan het eind van de middag begon de EK wedstrijd: Nederland tegen Noord-Macedonië. Een spannende wedstrijd die uiteindelijk op 3-0 voor Nederland is geëindigd.

Wisten jullie dat we kinderen naar de sportclub brengen? Informeer bij info@sportstuif.nl voor de mogelijkheden.

Dinsdag 22 juni
Op dinsdag namen we afscheid van Cas, een stagiaire van de Fontys Sporthogeschool. Cas studeert sportkunde en heeft vanaf februari bij ons stage gelopen. We vonden zijn creatieve spelletjes altijd erg leuk! We deden bij Cas veel krachtoefeningen en spelletjes in het bos. Cas bedankt! Succes met je studie, wie weet zien we elkaar nog eens!
Bij de laatste sportactiviteit die Cas had georganiseerd deden we verschillende spelletjes. We begonnen iets eerder dan normaal, want we zagen op buienradar enorme regenbuien aankomen.

Woensdag 23 juni
We hadden mega veel geluk vandaag, want Roy nam ons mee naar Speeltuin Geenhoven! Hier hebben we urenlang speelplezier gehad.

Donderdag 24 juni
Afgelopen donderdag namen we afscheid van Casper, deze donderdag van Dominique. Casper en Dominique zijn ook studenten aan de Fontys Sporthogeschool startten bij ons net na de herfstvakantie, in samenwerking met Sportief Valkenswaard. Zij maakten de grote groei bij Sportstuif echt mee. Waar we begonnen met een stuk of tien kids zitten we er rond deze tijd al met dertig. Mooi om te zien hoe zij deze groei met ons hebben meegemaakt. Casper en Dominique waren inmiddels ook vaste gezichten aan scholen zoals de Agnetendal, de Pionier en de Smelen. Hier hielpen ze mee met het ophalen. De spelletjes die we met hen speelden waren vooral op het grote veld. We speelden veel tikspellen, trefbalspelen maar ook gave nieuwe spellen zoals de sportquiz en levend stratego. Dominique en Casper, bedankt! Veel succes met het vervolg van jullie studie en wie weet zien we jullie nog eens.

Vrijdag 25 juni
We sloten de week af met een bezoekje aan Monkey Town. Hier waren we al lang niet meer geweest, fijn dat het weer mag! De kinderen hadden het super leuk gehad.

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches