Bij deze BSO kunnen kinderen op een plezierige bewegen en sporten onder begeleiding van enthousiaste medewerkers

Sjors Aerts Sjors Aerts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Actieve bingo, levend stratego en pionnentrefbal! Week 15 - 2024

Maandag 7 april

Vandaag was het weer de eerste dag van de week. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif Valkenswaard waren aangekomen, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we snel naar buiten gegaan, want het was erg lekker weer. Zo zijn we drie activiteiten gaan doen, namelijk: Hoepeldans, pionnentrefbal en ziekenhuistikkertje. Tijdens de activiteiten kregen de kinderen het erg warm, omdat ze zo actief bezig waren. Bij pionnentrefbal deed iedereen heel erg zijn best om de winst binnen te halen, wat van de zwetende gezichtjes was af te lezen. Na de activiteiten bleef iedereen buiten en werd er nog veel gevoetbald. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen ook weer snel opgehaald door alle ouders.

  

 

Dinsdag 8 april

We zijn de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in Valkenswaard en omstreken. Rond 15:45 uur waren alle kinderen gearriveerd bij Sportstuif Valkenswaard en zijn we gezamenlijk een lekker fruithapje gaan eten met limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te gaan doen, want ook vandaag was het lekker weer. Er stonden drie activiteiten op de planning, namelijk: Voetbal, wc tikkertje en ring werp estafette. Voetbal en wc tikkertje werd gegeven door onze stagiaires en zelf gaven we nog het spel ring werp estafette. Tijdens de activiteiten werd er weer erg veel gerend. Zo moesten sommige kinderen even naar binnen om snel nog wat te drinken, omdat ze het zo warm hadden. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

 

Woensdag 9 april

Woensdag is altijd een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard, want de kinderen zijn op woensdag allemaal eerder uit. Om 12:00 uur zijn we eerst alle kinderen gaan ophalen bij de verschillende basisscholen. Nadat iedereen was opgehaald, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen eerst nog even vrij spelen. Zo werd er veel gevoetbald en werd er ook veel in het bos gespeeld. Rond 14:30 uur was het tijd om aan te rijden. We zijn namelijk naar Sportstuif Basko gegaan, om hier mee te doen aan de actieve bingo https://www.sportstuif.nl/veldhoven/. We probeerden zo snel mogelijk de opdrachten uit te voeren en de bingokaart vol te hebben, maar helaas waren we geen eerste geworden. Wel had iedereen een super leuke middag gehad, vol met actieve opdrachten. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het om 16:00 uur alweer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard. Toen we terug waren bij Sportstuif Valkenswaard, stonden de eerste ouders al klaar om de kinderen op te halen. Zo kwam de dag bij Sportstuif Valkenswaard weer tot zijn einde.

 

 

Donderdag 10 april

Vandaag was het alweer bijna de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. We waren de dag weer begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in Valkenswaard en omstreken. Nadat iedereen was gearriveerd bij Sportstuif Valkenswaard, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan, want het was erg lekker weer. De fontys stagiaires gaven het spel steen- papier- schaarestafette en een afgooispel. Zelf speelden we nog verschillende tikspellen met de kinderen. Na de activiteiten mochten alle kinderen nog vrij spelen en werd er nog veel buiten met de LEGO gespeeld. Ook werd er nog veel gevoetbald en gekleurd. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

 

Vrijdag 11 april

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. De vrijdag is ook altijd een langere dag, want veel scholen zijn eerder uit op vrijdag. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de basisscholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch werd er veel buiten gespeeld. Tijdens het buiten spelen werd er veel gevoetbald en werd er ook veel in het bos gespeeld. Tussendoor hadden we nog een aantal kinderen naar de zwemles gebracht. Rond 15:45 was het tijd voor een fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje was het nog tijd voor een gezamenlijke activiteit. De kinderen wilden heel graag levend stratego gaan spelen en dit zijn we dan ook gaan doen. Iedereen deed super erg zijn best om de vlag te vinden en beide teams hadden dan ook een keer gewonnen. Na het levend stratego was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders. Zo zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het dus tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches