Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Acro gym, diamantenroof en 7vs7 voetbaltoernooi! Week 13 - 2024

Maandag 25 maart

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we gelijk naar buiten gegaan om de drie activiteiten te doen. Vandaag stond er memory estafette, acro gym en makers en krakers op het programma. De krakers waren erg goed bezig en tikte telkens veel pionnetjes om. Bij de acro gym hebben we ook erg mooie dingen gezien. De kinderen hadden het duidelijk naar hun zin tijdens de activiteiten. Na de activiteiten was het al gelijk tijd voor een koekje. Zo zat de dag bij sportstuif Valkenswaard er alweer op.

 

Dinsdag 26 maart

Nadat alle kinderen van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje. Het regende gelukkig niet, dus we konden gelijk naar buiten gaan. Hier zijn we drie activiteiten gaan doen, namelijk: Het haasje, schipper mag ik overvaren en tunneltikkertje.Tijdens de activiteiten werd er erg veel gerend en konden de kinderen weer hun energie kwijt. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er erg veel gevoetbald. Ook werden er nog veel spelletjes gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 27 maart

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk naar Sportstuif Bergeijk gegaan, om hier deel te nemen aan een voetbaltoernooi. Het was een geslaagde middag en de kinderen hadden het erg naar hun zin gehad. Alle kinderen kregen na afloop van het toernooi nog een lekkere beker limonade met een paasei erbij. Dit hadden de kinderen wel verdiend, want iedereen had goed zijn best gedaan. Rond 16:30 uur was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, want de eerste ouders stonden al klaar om hun kinderen op te halen. 

 

Donderdag 28 maart

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald in de gemeente Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Vandaag hadden de fontys stagiaires twee spellen voorbereidt en gaven we zelf ook nog een spel. De fontys stagiaires gaven een tikspel en diamantenroof. Zelf speelden we nog flipperkasten met de kinderen. De kinderen vonden dit erg leuke spellen en dit was dan ook te zien aan alle lachende gezichtjes. Iedereen deed ook erg goed mee met de spellen. Toen de spellen afgelopen waren, was het alweer tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op.

 

Vrijdag 29 maart

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een lange dag. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op vrijdag namelijk eerder uit. We waren de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We organiseerde namelijk een 7 vs 7 voetbaltoernooi. Voor de kleintjes hadden we ook nog drie leuke voetbalspellen op het programma staan. De kinderen deden erg hard hun best om de eerste plaats te veroveren, maar helaas kon maar 1 team de winnaar zijn. Het winnende team kreeg tijdens de prijsuitreiking nog een medaille. Na het 7 vs 7 toernooi mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er erg veel gevoetbald en werd er binnen nog veel met de LEGO gespeeld. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches