Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5   /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Achter de schermen bij Sportstuif Valkenswaard

Achter de schermen zijn we druk bezig met de opening van onze nieuwe sport BSO in Valkenswaard! We hebben er ontzettend veel zin in en zijn klaar om van start te gaan.
Ondertussen hebben we al een aantal inloopmiddagen gehad bij Sportstuif Valkenswaard aan de Pastoor Heerkensdreef 6. Wat tof om te zien hoeveel ouders en kinderen we al enthousiast hebben kunnen maken met ons aanbod en verhaal. Ook zijn er al heel wat kennismakingen geweest met kinderen die vanaf 1 april gaan starten bij Sportstuif. Aanstaande donderdag, 13 maart hebben we weer een kennismaking ingepland met veel ouders en kinderen. De kids kunnen meedoen met spelletjes op het veld en voor ouders is er de mogelijkheid om vragen te stellen en de kinderen in te schrijven.
We zijn blij met de mooie accomodatie van SV Valkenswaard. Er is ontzettend veel ruimte buiten en de mogelijkheden om lekker buiten de sporten en spelen zijn enorm. Ook de binnenlocatie is lekker groot, waardoor we veel bewegingsvrijheid hebben.

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif!
 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches