Echt een TOP BSO! Goede afwisseling tussen sporten - rustige activiteiten én alles in teamverband. Je leert dus sportief samen te werken in een gezellige omgeving met een jonge, dynamische leiding. En als bonus maken ze met grote regelmaat leuke uitstapjes zoals de bios of een (indoor) speeltuin. Echt gaaf!

Janssen Janssen
5 /5
bij Google reviews

Welkom in een weekje Sportstuif Uden FC! - Week 46

Maandag 13 november

Omdat Sportstuif Uden FC nog niet open is, kijken we af en toe mee bij een andere vestiging. Op maandag waren we te vinden in Asten! In Asten waren er 43 kinderen die naar de BSO gingen. We gingen de kinderen natuurlijk eerst van de scholen halen. We moesten naar 7 verschillende scholen, dus een flinke route. Tussendoor werden de kindjes steeds afgezet op de BSO, hier konden ze alvast lekker gaan spelen. Om 15:30 uur waren alle kindjes opgehaald op de scholen en waren we terug op de BSO. Hier zijn we gezellig met alle kindjes fruit gaan eten. Gelukkig was het mooi weer en konden we heerlijk met de kinderen naar buiten toe. Slagbal, ziekenhuis tikkertje en skippyballen race Stonden als activiteit op de planning. De middag vloog voorbij, voordat we het al wisten was het alweer tijd om naar huis te gaan.

       

 

Dinsdag 14 november

Vandaag mochten we een keer op bezoek bij Sportstuif Son en Breugel. Hier hadden ze vandaag 38 kindjes, die over 7 verschillende scholen verspreid zaten. Helaas was het vandaag niet zo’n mooi weer, waardoor de spellen en activiteiten zo goed als mogelijk binnen en onder het terras buiten gedaan konden worden. We zijn vandaag begonnen met vrij spelen, totdat we alle kindjes op de BSO hadden. Daarna zijn we met de kindjes lekker fruit gaan eten. Hierna hadden we een paar leuke activiteiten op de planning staan zoals pittenzakjes gooien en een zakkenrace. Na deze activiteiten mochten de kinderen alweer vrij spelen en was vooral het kleuren en knutselen populair bij de kinderen vanwegen het slechte weer.

    

     

 

Woensdag 15 november

Zoals de afgelopen weken zijn we woensdag ook weer gaan Flyeren in Uden. Ditmaal was Uden-zuid aan de beurt om te gaan flyeren. Omdat wij op 29 november een woensdagmiddag activiteit organiseren wilde wij deze graag nog extra promoten. Zo hebben we een QR-Code aan onze flyer toegevoegd! Maar door het vele nieten van deze blaadjes deden onze handen op een gegeven moment wel zeer! Ook hebben we op verschillende plekken in Uden onze poster op mogen hangen zodat we misschien wel bij jouw supermarkt te zien zijn.

Wil je ook graag gratis meedoen aan onze woensdagmiddag activiteit op 29 november? Kijk dan snel op de volgende link waar je jezelf kunt aanmelden!

     

         

 

Donderdag 16 november

Op donderdag stond onze volgende bezoek aan een Sportstuiflocatie op het programma! Vandaag zijn we naar Sportstuif Helmond de Braak geweest. Waar er 31 kinderen aanwezig waren op de BSO. De kinderen worden door ons opgehaald van 8 verschillende basisscholen. Na het wel bekende fruit hapje en ranja drinken mochten de kinderen weer lekker buiten spelen. Want er stond weer een sport activiteit op de planning, echt een knotsgek spel! Namelijk Knotshockey. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er buiten nog volop gevoetbald en tikkertje gespeeld. Zowel de kinderen als wij gingen moe maar voldaan naar huis toe!

 

Vrijdag 17 november

Vandaag stond er bij Sportstuif Uden FC een aantal dingen op de planning! Zo begonnen we in de ochtend weer lekker met flyeren. Tijdens het flyeren heeft Don ook nog even op een Hond staan passen. Een super lieve hond die goed luisterde, ook naar Don! Hierna zijn we gaan brainstormen over allemaal activiteiten die we in het komende schooljaar kunnen gaan doen. Bijvoorbeeld een Sinterklaasactiviteit, Kerstactiviteit en zijn we al bezig om onze open dag te gaan plannen! Verder hadden we onze eerste rondleiding op de planning staan. Super leuk natuurlijk want tijdens onze rondleiding laten we je graag onze mooie locatie zien en vertellen we je alles over onze BSO. Tijdens de rondleiding mag je natuurlijk alle vragen stellen die je nog hebt, zo kunnen onze PM’ers hier meteen het antwoord geven die je nodig hebt.

In de avond gingen we nog in gesprek met de omgeving. We hadden ze uitgenodigd voor een lekker bakje koffie en thee. Hier mag natuurlijk geen lekker koekje bij ontbreken. Tijdens dit gesprek hebben we ons voorgesteld. Wie zijn wij? Wat doen we? Wat is Sportstuif? En wat zijn de voordelen van sportstuif?. Verder hebben we ook zeker geluisterd naar de omgeving. De vragen die zij hadden nemen we zeker mee in de opstartfase van onze mooie locatie. Hierna zat de dag erop en daarmee was het weekend. Al met al een geslaagde week bij Sportstuif Uden FC



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches