Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Welkom bij Sportstuif Uden FC! - week 44

Welkom bij de eerste blog van Sportstuif Uden FC!

Momenteel zijn wij nog niet geopend, maar de voorbereidingen zijn wel al in volle gang! Wij hopen eind november officieel onze deuren te kunnen openen en kinderen te kunnen verwelkomen op deze toffe locatie. Sportstuif Uden FC gaat zich vestigen bij de kantine van voetbalvereniging FC Uden op sportpark de Vlasakker. In onze eerste blog nemen we jullie graag mee in de voorbereidingen op de opening van onze locatie.

Afgelopen week zijn onze Vestigingsmanager Carlijn en ik (Don, Assistent Leidinggevende) al naar FC Uden geweest om de locatie te bekijken. FC Uden heeft een mooie locatie en er is ook veel ruimte beschikbaar. Zo kunnen we gebruik maken van de pannakooi en het kunstgrasveld die de club tot zijn beschikking heeft. Ook zijn er meerdere grasvelden en een klimrek aanwezig waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Van het bestuur van FC Uden kregen we een warm welkom. Nadat we met het bestuur hadden gepraat en een rondleiding hadden gekregen, gingen we alweer brainstormen over welke materialen we allemaal nodig hebben. Heel belangrijk hierin zijn de spellen, ballen en pionnen die we nodig gaan hebben om ons sport en spel aan te kunnen bieden. Maar ook niet onbelangrijk zijn de kleur- en knutselspullen voor de kinderen wanneer ze vrij mogen spelen.

Achter de schermen zijn we ook al bezig om een eerste activiteit voor te bereiden. Wat de activiteit precies gaat zijn houden we nog eventjes geheim! 😉 Maar het zal gaan om een superleuke woensdagmiddag activiteit. Binnenkort komt hier meer over op onze socials (instagram en facebook) en in de blog. Houd deze dus goed in de gaten!

Een ander belangrijk thema deze week is het flyeren. Aan het begin van de week hebben we deze binnen gekregen van de drukker en zijn we afgelopen woensdag begonnen met het flyeren in de wijken. Volgende week gaan we weer aan de slag in Uden. Spreek ons vooral aan als je ons ziet lopen, dat vinden we alleen maar leuk! Jullie zullen ook een flyer krijgen in de brievenbus, maar als je alvast iets meer wilt weten, kan je altijd mailen naar uden@sportstuif.nl, de website verder bekijken of bellen naar 06-45179304.

Tot snel bij Sportstuif Uden FC!

     



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches