Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne van Ast Sanne van Ast
5 /5
bij Google reviews

Sinterklaas gekte bij Sportstuif komt tot een einde - week 49

Maandag 4 december

Op maandag in Schijndel hadden we 16 kinderen. Verspreid over 5 scholen. Nadat het zondag mooi gesneeuwd had konden de kinderen bij t eerste vrij spelen moment genieten van het sneeuw dat er nog lag! Zo werden er sneeuwpoppen gemaakt en hadden we een sneeuwbal gevecht gehouden. Daarna was het tijd voor de activiteit! Omdat het ging regenen moesten we toch binnen blijven en werd er just dance gedaan! De kinderen mochten de nummers kiezen, er waren hier een paar favorieten! Among us en Wakka wakka waren de favorieten van de middag.

Dinsdag 5 december

Op dinsdag waren we weer op een nieuwe locatie voor ons. We waren bij sportstuif Eindhoven DBS. Dit is een grote locatie van sportstuif waarin we 52 kinderen hadden. En het mooie is dat hier ook internationale kinderen bij zitten! Dus moesten we ook onze beste Engels uit de kast halen. Hier hebben we buiten veel activiteiten gedaan zo werd er rond de tafel gedaan en een penalty afval race. Voor de kleinere stonden er nog een paar sinterklaas spellen op t programma zoals pepernoot schuiven en pakketjes werpen. Na een drukke maar sportieve dag was het toch tijd om naar huis te gaan voor ons!

Woensdag 6 december

Op woensdags was het weer tijd voor flyeren in de wijk. Zo hebben we de wijken rondom FC Uden weer voor een deel gehad en stonden er twee kennismakingen op het programma! Wat super leuk was om te doen. Zo hebben we een proefmiddag op 15 december gepland staan waarin de geïnteresseerde kids een middag kunnen kijken hoe t bij sportstuif gaat. Mocht uw kind ook geïnteresseerd zijn, vraag naar de mogelijkheden voor een proefmiddag! En wie weet zien we elkaar de 15e al 😉.

     

Donderdag 7 december

Op donderdag mochten we weer naar Sportstuif Eindhoven DBS. Het werd nog drukker op locatie! Want er kwamen wel 62 kinderen die dag naar de BSO. De drukste die dag we tot nu toe hebben meegemaakt! Uiteindelijk ging Don met de kleinere kinderen aan de slag met Ratten en Raven. Waarin uiteindelijk na een lang verhaaltje toch de Ratten eerder in de stad aan waren gekomen. Verder hebben we tijdens t vrij spelen lekker met Lego gebouwd, tekeningen gemaakt en goocheltrucs geleerd!

Vrijdag 8 december

Op vrijdag was het een thuiswerk dagje! We hebben op woensdag onze kerstactiviteit bekend gemaakt. Die we op 20 december gaan houden van 15.00 tot 17.00 Waarin we onze eigen kerstkaarten gaan maken en we uiteindelijk ook gaan lasergamen. De aanmeldingen beginnen al te lopen dus meld je snel aan! Hier hebben we tijdens de thuiswerk dag al een aantal voorbereidingen gedaan! En het belooft een creatieve en spannende middag te worden

     



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches