Echt een TOP BSO! Goede afwisseling tussen sporten - rustige activiteiten én alles in teamverband. Je leert dus sportief samen te werken in een gezellige omgeving met een jonge, dynamische leiding. En als bonus maken ze met grote regelmaat leuke uitstapjes zoals de bios of een (indoor) speeltuin. Echt gaaf!

Janssen Janssen
5 /5
bij Google reviews

Onze eerste proefdag en het organiseren van activiteiten - week 50

Deze week waren we bij Sportstuif Uden druk bezig met het organiseren en bedenken van nieuwe activiteiten. Zo hebben we weer een nieuwe activiteit online gezet op samen bij Sportstuif. Op 17 januari willen we een Oud Hollandse spellenmiddag organiseren! Ook deze activiteit zal weer plaatvinden op sportpark de Vlasakker. We zijn erg blij om te zien dat de inschrijvingen goed lopen! Zo zijn er voor onze kerstactiviteit nog maar 6 plekjes beschikbaar. Het beloofd dus al een drukke en gezellige middag te worden. Wil je er bij zijn? Meld jezelf dan nog even snel aan voor aanstaande woensdag 20 december. Ook kunnen we vertellen dat er volgend jaar een aantal hele leuke activiteiten aan zitten te komen die we binnenkort ook op de socials gaan delen. Dus houd deze goed in de gaten!

     

Vrijdag 15 december

Vrijdag stond in het teken van onze eerst proefmiddag bij Sportstuif Uden FC. Tijdens onze proefmiddag waren er 3 geïnteresseerde kindjes aanwezig. Het was meteen een wat langere dag! Op de woensdag zijn de kindjes al om half 1 klaar met school waardoor ze al eerder op het sportpark aankwamen. Samen hebben we lekker zitten lunchen. Na het lunchen was er voor de kinderen de ruimte om even vrij te spelen. Zo zijn we gaan voetballen en gaan kleuren. Toen kwam onze Sportstuif locatie uit Schijndel op bezoek om gezellig te spelen en te sporten. Maar natuurlijk was het eerst tijd om even fruit te eten met zijn alle. Buiten op het veld hebben we 3 spellen gedaan. We begonnen met een tik spelletje genaamd kat en muis. We hadden een paar hele goede katten die snel alle lintjes te pakken hadden van de muizen! Hierna was het tijd om een estafette te doen, 3 op een rij estafette was het spel dat we gingen doen. Slalommend om pionnen heen moesten de kinderen de lintjes neerleggen om zo snel mogelijk 3 op een rij te kunnen maken. En ons laatste spelletje was Teambal! Er werd een kindje aangewezen die afgegooid moest worden. Door als team de bal over te gooien konden we het kindje dat afgegooid moest worden vaak ook best snel afgooien! Maar natuurlijk waren er ook lastige momenten door kindjes die heel goed de bal konden ontwijken. Na de activiteiten hebben we nog een koekje gegeten en toen was het tijd voor Schijndel om weer terug te gaan naar de BSO. Met de andere kindjes hebben we nog lekker gekleurd, tafelvoetbal gespeeld en eindigde we met Just Dance! Al met al, was het een leuke en sportieve dag op sportpark de Vlasakker.

     



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches