Hele prettige buitenschoolse opvang. Mijn kinderen vinden het er heel fijn. Ze kunnen lekker buitenspelen en hebben er alle ruimte zowel om zich letterlijk fysiek uit te leven na een dag school als om te doen wat ze leuk vinden.

Goed contact met de pedagogisch medewerkers.

Erg leuk is dat ik tijdens mijn werk regelmatig een foto krijg via Whatsapp van wat de kinderen aan het doen zijn.

Saskia Saskia
5 /5
bij Google reviews

Onze eerste activiteiten komen steeds dichterbij - Week 47

Deze week zijn we bij Sportstuif Uden FC druk bezig geweest met onze activiteiten. Zo hebben we de woensdag middag activiteit rond. Zoals je misschien al op de socials voorbij zag komen doen we naast een Nerf gun fight ook nog knots hockey! Deze zal plaats vinden op 29 november van 15.00 tot 16.30 op sportpark de Vlasakker in Uden. Er zijn hiervoor nog een aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan door hier op de link te klikken.

     

 Aan onze activiteiten kalender hebben we een nieuwe activiteit toegevoegd. Zo gaan we op vrijdag 1 december Pietenpret organiseren van 15.00 tot 16.30. Verspreid door Uden hebben we verschillende flyers hangen (zie foto’s). Hieraan hangen kleine kaartjes die je kan pakken. Met dit kaartje krijg je een extra verassing als je naar de pietenpret komt. Heb je altijd al je pietendiploma willen halen? Deze kan je verdienen door een sportief parcours af te leggen met alle trucjes die een echte piet ook moet kunnen! Klik hier om je aan te melden voor de pietenpret!

      

      

We zijn ook weer druk bezig geweest met flyeren deze week. Naast het werken aan onze activiteiten is het natuurlijk nog steeds belangrijk om de flyers overal in Uden verspreiden. Zo horen we ondertussen dat mensen ons voorbij hebben zien komen en van ons gehoord hebben, dus dat heeft al effect! Deze week stond Uden Zuid nog op het programma en zijn we rondom FC Uden waar Sportstuif haar locatie gaat vestigen langs de huizen gegaan.

Verder zijn we op donderdag samen naar een andere locatie gegaan om hier mee te kijken. Nu was Helmond Brandevoort aan de beurt. Hier hadden we maar liefst 43 kinderen die vanuit 8 verschillen scholen naar de BSO kwamen. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de scholen met onze Sportstuif auto’s, gingen de kinderen fruit eten. Na het fruit momentje stond de activiteit op het programma. Zo zijn we met de jongste kinderen ‘mierentikkertje’ gaan doen. De middelste kinderen gingen ‘vogel verschikker tikkertje’ doen en voor de oudste kinderen stond ‘rond de tafel’ op het programma. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Zo hebben we nog veel gevoetbald, gehockeyd, gekleurd, en met lego gebouwd. En toen zat onze dag er alweer op.



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches