Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5 /5
bij Google reviews

Geslaagde woensdagmiddag activiteit en kerst winactie - week 51

Hopelijk heeft iedereen goede Kerst dagen achter de rug en kunnen we de laatste week van dit mooie 2023 jaar ook nog goed afsluiten. Deze weekblog gaat nog over week 51 waarin we op woensdag 20 december een mooie Kerst activiteit hebben gehouden. Met uiteindelijk 18 deelnemers hebben we er een super toffe middag van gemaakt. Zo zijn we begonnen met het maken van kerstkaarten. De kinderen hadden de keuze om een voorbeeldje na te maken of helemaal zelf creatief aan de gang te gaan en hun eigen kerstkaart te decoreren. Dit werd uiterst serieus genomen en er kwamen heel veel mooie kerstkaarten hieruit. Met diegene die super snel klaar waren zijn we nog even buiten wezen voetballen. Toen was het tijd voor een lekker fruithapje. Deze was al heel snel op, waardoor het leek dat de kinderen zin hadden in het hoogtepunt van de middag. Uiteindelijk gingen we na de fruitpauze spannend laser gamen in de kantine van FC Uden. Eerst streden we met 2 teams tegen elkaar om daarna nog een team spel te doen waarbij er 1 koning was en de bodyguards zo lang mogelijk de Koning moesten verdedigen. Na uiteindelijk een 2 uur lang durende woensdagmiddag activiteit, kregen de kinderen nog een kerstpresentje mee in een gave Sportstuif tas. Maar natuurlijk moesten de kinderen ook niet vergeten om hun eigen gemaakte kerstkaart mee naar huis te nemen!

   

op 22 december hebben we ook nog een kerstwinactie online gezet. Bij deze winactie hebben we een foto gemaakt van de kerstboom op het podium van de kantine van FC uden. De vraag bij de winactie is hoeveel kerstballen er in de boom hangen zowel aan de voor- en de achterkant van de boom. De winnaars krijgen 2 dagtickets voor het dierenpark Zie-Zoo in Volkel. Je kan nog snel meedoen, want de winactie loopt af op 31 december. Zowel of facebook als instagram is onze winactie te bekijken!

Als laatste wensen we jullie namens Sportstuif Uden FC een goede, gezonde en sportieve jaarwisseling toe! En hopelijk mogen we jullie in 2024 ontmoeten voor veel super toffe en gezellige middagen op de BSO of de woensdagmiddagactiviteiten die we gaan organiseren namen Sportstuif Uden FC.



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches