Onze kinderen gaan heel graag naar Sportstuif. Veel verschillende activiteiten. En in de vakanties leuke uitjes. Er is altijd iets te doen.

Michelle Michelle
5 /5
bij Google reviews

De volgende stappen naar de opening - Week 45

Welkom bij de tweede blog van Sportstuif Uden FC! Momenteel zijn wij nog niet geopend, maar de voorbereidingen zijn wel al in volle gang voor de opening! De afgelopen week zijn we op verschillende andere Sportstuif locaties geweest om mee te kijken hoe de andere locaties het doen. Hier hebben we super toffe activiteiten mogen doen met de kinderen. Het weer was de afgelopen weken niet altijd even mooi, maar toch gaan we zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten om te sporten. Bij Sportstuif zijn we erg flexibel en kunnen we zo nodig ook leuke binnen activiteiten geven. Op deze manier blijven de kinderen toch in beweging.

In onze vorige blog kon je lezen dat we bezig waren met het organiseren van onze eerste activiteit. Nu kan ik jullie mededelen dat de sportmiddag officieel gepland staat! De datum waarop dit gepland staat is woensdag 29 november. Tijdens deze woensdagmiddag activiteit gaan we met nurfguns aan de gang en gaan we nog een knotsgek spel doen. Alleen houden we die nog eventjes geheim voor jullie! Dus meld je snel aan bij Samen bij sportstuif.

Tot slot hebben we de laatste dingen aan onze site aangepast. De linkjes naar de socials zijn up to date dus neem vooral ook een kijken op onze instagram of facebook.

Graag stellen we ons voor op onze vernieuwe pagina. Dus wil je weer weten over Carlijn of Don? Dit is je kans!

Tot snel bij Sportstuif Uden FC!

        



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches